HİLE YAZMA KONUSUNDA BENİ EĞİTECEK BİRİNİ ARIYORUM

gorkemakdas

Gold Üye
Bildiğim tek şey C o da dersler sayesinde. Devamını çok bilmiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilecek, hile yazmama destek olabilecek birini arıyorum.

Metin2 için Enerji Parçasında geçerli bir program yazdırdım ChatGPT'ye. Elimde şöyle bir şey var. Doğru yerleri doldurarak bu kod çalışır mı?

import pyautogui
import time

def goto_weapon_seller():
"""Silah Satıcısına gitmek için fare hareketleri veya klavye kullanımı."""
print("Silah Satıcısına gidiliyor...")
time.sleep(2) # Silah Satıcısına ulaşma süresi

def buy_weapon():
"""Kedi Isırığı Bıçağı satın alma."""
print("Kedi Isırığı Bıçak satın alınıyor...")
for _ in range(10): # Örnek: 10 bıçak satın al
item_location = pyautogui.locateOnScreen('kedi_isirigi_bicak.png', confidence=0.8)
if item_location:
pyautogui.click(pyautogui.center(item_location))
time.sleep(0.5)
else:
print("Bıçak bulunamadı!")
break

def goto_alchemist():
"""Simyacıya gitmek için hareketler."""
print("Simyacıya gidiliyor...")
time.sleep(2) # Simyacıya ulaşma süresi

def process_items():
"""Simyacı ile Enerji Parçası üretimi."""
print("Enerji Parçası üretiliyor...")
for slot in range(1, 30): # Örnek: Envanterdeki ilk 30 slotu kontrol et
# Envanterdeki slotları sürükleyerek işlem
pyautogui.dragTo(100, 200) # Simyacı konumu
time.sleep(0.5)
pyautogui.press('enter')
time.sleep(0.5)
pyautogui.press('enter')

def main():
"""Ana döngü: İşlemleri sırasıyla gerçekleştirir ve tekrarlar."""
while True:
goto_weapon_seller()
buy_weapon()
goto_alchemist()
process_items()

if __name__ == "__main__":
main()

Son düzenleme:
Stajyer gibi birşey ?
Youtube de cazz-SwedzC#-GUİDED HACKİNG gibi kanallar var onları izleyerek offset bulma koda dökme gibi temel şeyleri yapabilirsin

Forumdaki arkadaşların söylediği gibi, sanırım meslek lisesinde okuyorsun. Projeler yapmayı denemek iyi bir başlangıç olabilir ya da yardımsever biri sana bu konuda yol gösterebilir. YouTube'da da bolca eğitim videosu var; bunları tek tek inceleyip öğrenmeyi tercih edebilirsin. Zamanla alışacağından eminim.

Meslek lisesinde anca print hello world öğrenirsin
Forumdaki arkadaşların söylediği gibi, sanırım meslek lisesinde okuyorsun. Projeler yapmayı denemek iyi bir başlangıç olabilir ya da yardımsever biri sana bu konuda yol gösterebilir. YouTube'da da bolca eğitim videosu var; bunları tek tek inceleyip öğrenmeyi tercih edebilirsin. Zamanla alışacağından eminim.
meslek lisesi mi okuyorsun
Stajyer gibi birşey ?
Youtube de cazz-SwedzC#-GUİDED HACKİNG gibi kanallar var onları izleyerek offset bulma koda dökme gibi temel şeyleri yapabilirsin
Hayır, Elektrik-Elektronik Mühendisliği okuyorum. İlk sene C, ikinci sene ise Python görüyorum.

@R7flex bu arkadaşa dmden yazarsan adım adım video atar (senden haber bekliyor)

aslında bu foruma hile kodlama öğrenmek isteyenler için bi kategori açılsa orada eğitimler olsa tadından yenmez. millet artık rat, miner korkusu yada ülke ekonomisinden dolayı kendi hilesini kendi kodlamak istiyor yada hile satıp PARA kazanmak istiyor

aslında bu foruma hile kodlama öğrenmek isteyenler için bi kategori açılsa orada eğitimler olsa tadından yenmez. millet artık rat, miner korkusu yada ülke ekonomisinden dolayı kendi hilesini kendi kodlamak istiyor yada hile satıp kazanmak istiyor
Gerçekten çok güzel olur. Bazı insanlar bunu yapabiliyor diye çok yüksek fiyatlar çekmekte.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt