AwpWasHere
Diamond Üye
Bayilik veya resell olmak istiyorum insta sayfası falan açıp
olmaz sanaBayilik veya resell olmak istiyorum insta sayfası falan açıp
ya satışları itemsatış üzeri yapacağım genelde yani vergisini ödemiş olacağım bir sıkıntı çıkarmı bide o kartı nasıl alıyozisim soy adının gözükmediği bir kart almanı öneririm kendini rahat hissetmen için örneğin ben tamiye geçtim ad soyad gözükmüyor ayrıca şöyle diyeyim 200k üstü yapmazsan yıllık mı aylık mı öyle birşeydi birşey olmuyor benim yıllık 270k olmuştu bu sene hiçbirşey olmadı
satışı ben yapacağım haberin olsunolmaz sana
şuan aktif kartım yok sanal kart var atmden qr ile okutuyorum ailem adına açtım yaş yetmediği için git al * babanı 5 saat yüzünü çek onayla geçya satışları itemsatış üzeri yapacağım genelde yani vergisini ödemiş olacağım bir sıkıntı çıkarmı bide o kartı nasıl alıyoz
satışı ben yapacağım haberin olsun
İtemsatış olayına ne diyosun hocam?şuan aktif kartım yok sanal kart var atmden qr ile okutuyorum ailem adına açtım yaş yetmediği için git al * babanı 5 saat yüzünü çek onayla geçWQDÇ
onun hakkında bilgim yok maalesefİtemsatış olayına ne diyosun hocam?
ama mantıken düsününce vergisini ödemiş olmuyo muyum?onun hakkında bilgim yok maalesef
evet öyle sayılıyorsun ama bilmiomki canımama mantıken düsününce vergisini ödemiş olmuyo muyum?