discrd youheresize nereden ulaşabilirim acaba??
tamam teşşekür ederim şu nada işyetindeyim eve geçince mutlaka size yazıcağımdiscrd youhere
web hosting al sonra web domain alacaksin web hostingden index.html ye kodlarini atacan siteye ama suan bildiğim bir site yok.herkese merhaba hile satışı yapmam için web sitesi gerekiyormuşta nereden yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler
kral bana yardımcı olsanadc youhere istek atarsan yardım edebilirim
discord: yalvarma istek atsize nereden ulaşabilirim
Ulaş bana discord üzerindenherkese merhaba hile satışı yapmam için web sitesi gerekiyormuşta nereden yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler
butcen fazlaysa yardimci olurum knkherkese merhaba hile satışı yapmam için web sitesi gerekiyormuşta nereden yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler
23tlye hosting 40tlye domain cok bir bütceye gerek yok sanki dostumbutcen fazlaysa yardimci olurum knk
kaliteli gelismis birsey dedim kardesim hemde bana odeme yapmasi felan23tlye hosting 40tlye domain cok bir bütceye gerek yok sanki dostum
böyle büyük uslublu kardeşimli konusmaya gerek yok dostum bende diyorumki gidip siteden güvenilir kaliteli bir şekilde bu paralar satin alabiliyor zatenkaliteli gelismis birsey dedim kardesim hemde bana odeme yapmasi felan