Duyuru Hile Satın Aldınız ve Dolandırıldınız / Ne Yapmanız Gerekiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana kalırsa forumda satış konusu açılabilmesi için satıcıların belirli bir miktarda müşterisi olması gerek mesela x sayıda ticaret yapmamış kullanıcılar konu açamaz diye bunlarıda ödeme dekontlarıdan müşterilere sorarak vs. doğrulanabilir son zamanda sc4mmer sayısı çok arttı dikkatli olmak lazım iyi forumlar
O adamı hiç görmessen nasıl alışveriş yapıcaksın belki piyasanın en iyilerinden olucak

gerçekten cok iyi oldu ve içimiz rahatladı sızın bu guvenceniz bizi daha ıyı bır hale getrıyor teşekur ederiz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
emeğine sağlık reis . son zamanlarda forum d0landırıcı dolmuş durumda . 5 tlden random alıyorum . orda bile dolandırıldık iyimi :kappasmiley:

Forumda çok eski bir kullanıcı değilim hemen hemen 2 yılım olacak ama üyeliğim olmadan kullandığım zamanları da sayarsak, Forumun şuan ki geldiği noktayı ayakta alışkılıyorum

2 Yıl önce açılan konuları , Konulara yapılan alakasız yorumları hatta bazı gereksiz tutumları görünce oradan bu noktaya geliştirilmesi ( her anlamda ) taktire şayan

Madur değil, mağdur olarak konu içerisindeki kelimeyi düzenler misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt