Hile piyasasın da ne kadar eskisiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sway
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sway

Amnesia Haze 🌿
Platinum Üye
Evet beyler fosilleri görelim ? ben başlayım

ben ilk warrock ile başladım hile yapmaya sene 2007-2009 arası o zamanlar thisgamesux diye bir site vardı oralar da takılırdık ilk d3d menü hileleri o zamanlar yayınladılar manidardır yayınlayan thisgamesux admininin nicki de (faceIT) idi. :D

o hile src leri ni paylaşan faceit ile şuan anticheat yapan kişi aynımı bilmiyorum ama o zamanlar daha millet hiç birşey bilmezken bu adamlar bunu yapıyordu gerisini siz düşünün.

Sonra bir tık ileri gidelim ghbsys vardı alman forumu hala var aktif olarak bilmiyorum ama combat arms warrock vs hile yaparlardı ilk buildlerimi almama onlar yardımcı olmustu zamanın da evvel evvel seneler önce :D

biraz daha ileri gidersek vipmods vardı elektra falan bende resell yapıyordum ona bysabodan bahsetmiyorum bilen bilir şuan ki vmodz zaten o zamanlar piyasada bile yoktu ben varken :)

az daha ileri sararsak tarihleri systemcheats vardı bir ara moderatordum orda hemde resell dim pyscopat diye bir israilli vardı admin hala omu işletiyor bilmiyorum :D

ee böyle siz ne zaman başladınız bu serüvene anlatın bakam ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
2015 de minecraft ile ilgileniyordum 2020 de roblox hileleri ile uğraştım 2022 den beri valorant ile uğraşıyorum.

Burada görebileceğin en eski kişiler her zaman Wolftü'den çıkmıştır hocam. ( Ben böyle biliyorum )

hiç hile yapamayan tayfa boş boş bakıyo :D
(biri ben)

2015 de minecraft ile ilgileniyordum 2020 de roblox hileleri ile uğraştım 2022 den beri valorant ile uğraşıyorum.
bob ross poodle GIF

wolfteamda enes keleşi bilecek kadar 2015 e kladar yanii

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt