HİLE LOADER AUTH

gman

Bronz Üye
selamunaleyküm dostlar. Yakın zamanda üzerinde çalıştığım cs 2 hilesinin dağıtımını planlıyorum bunun için loader tarzı birşey kurmak istiyorum Loader + sunucu + dll token check tarzı bir sistem yapmayı düşündüm yardımcı olup fikir alışverişi yapabileceğim kişiler yardımcı olursa sevinirim yada bu servisi sağlayan bir satıcı vs.

Merhaba eğer projen C++/C# ise bu dediklerini PapelShip'in qPapel altyapısı ile yapabilirsin bir yandan clientside için koruma elde edebilir key ile doğrulama yapabilir bir yandan dll dosyan yada değişkenlerini serverside bi şekilde alıp korumayı daha üst seviye çıkarabilirsin ek pluginlerlede korumayı ve analizi dahada artırabilirsin qPapel dışında direkt PapelShip kullanarak insanlardan ödeme alabilir ileride açtığın resellerler üzerinden oluşturdukları key başına yada sistem içi ayarladığın algoritmaya göre onlardan ödeme alabilir gelen ödemeleride cüzdanından çekebilirsin üstelik ücretsiz olarak gayet esnek limitlerle kullanabilirsin aşağıda ilgili bağlantılar mevcut

Konu:

Site:

selamunaleyküm dostlar. Yakın zamanda üzerinde çalıştığım cs 2 hilesinin dağıtımını planlıyorum bunun için loader tarzı birşey kurmak istiyorum Loader + sunucu + dll token check tarzı bir sistem yapmayı düşündüm yardımcı olup fikir alışverişi yapabileceğim kişiler yardımcı olursa sevinirim yada bu servisi sağlayan bir satıcı vs.
deepseeke yaptir ben bi ara craftrise hileme rat koymustum deepseekle aq login auth vardi sadece jari loadere gommustum botu da exeye baglamistim keyli bi auth olmustu

deepseeke yaptir ben bi ara craftrise hileme rat koymustum deepseekle aq login auth vardi sadece jari loadere gommustum botu da exeye baglamistim keyli bi auth olmustu
deepseek kadar kötü bir ai yok işlevsiz kodlama işlerini cursor dan yap derim konuşmasını bilirsen güvenlik sınırlarına takılmıyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
auth konusunda değilde client-side'a belli bir ücrete yardımcı olurum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt