Hile kodlamaya nereden başlamalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanka vısual studıo 2019 indir ama bastan söyliyeyim ingilizcen olmadan başlama yotubede baya var sana önerim 1saatlik olan videoları izle

udemy de kodlama dersleri var bakabilirsin dilersen

Ben çoğunlukla bilgisayar başında olan birisiyim.Günümün en az 3 saatininde hileyle vakit geçiriyorum.Yaklaşık 2 yıl oldu 20'yi geçik oyunda hile açtım.Her zaman farklı sitelerden hileler kullandım.Kendi kendimi sorguladım nereye kadar bu şekilde devam ediceksin diye Artık bende birşeyler öğrenmek istiyorum hile kodlamakla alakalı bana yardımcı olucak öneride bulunucak kişiler varmı?
İngilizce ögrenmen lazım knka

Ben çoğunlukla bilgisayar başında olan birisiyim.Günümün en az 3 saatininde hileyle vakit geçiriyorum.Yaklaşık 2 yıl oldu 20'yi geçik oyunda hile açtım.Her zaman farklı sitelerden hileler kullandım.Kendi kendimi sorguladım nereye kadar bu şekilde devam ediceksin diye Artık bende birşeyler öğrenmek istiyorum hile kodlamakla alakalı bana yardımcı olucak öneride bulunucak kişiler varmı?
knkm kitablar var kodlama kitabları internetten araştırırsan görürsün ordan adım adım ilerleyerek ögrenebilirsin

Udemy C++ Ve C# Derslerini Almanı Tercih Ederim Kodlama Öğrendikten Sonra Geri Kalan Şeyler Kolaylaşıor

Yabancı dilinin iyi olmasi lazim bir profesyonelden yardım al bence

Udemy'den kendine ingilizce öğrenebiliceğin bir kurs satın al, youtube'da var fakat derli toplu halde udemy'i öneriyorum. Yazılım öğrenmenin ve kodlamanın temeli ingilizcede biter. İngilizcen geliştikçe yabancıların paylaştığı pdf'ler, videolar, makalelerle Türkiye'deki aktif yazılımcıların 5-0 önüne geçersin

Udemy'den kendine ingilizce öğrenebiliceğin bir kurs satın al, youtube'da var fakat derli toplu halde udemy'i öneriyorum. Yazılım öğrenmenin ve kodlamanın temeli ingilizcede biter. İngilizcen geliştikçe yabancıların paylaştığı pdf'ler, videolar, makalelerle Türkiye'deki aktif yazılımcıların 5-0 önüne geçersin
en beğendiğim yorum bu oldu teşekkür ederim herkese

Bence baya para kazanirsin

bazı programların içnii iyice bilmen lazım cheat engine mesela en basit örneği programı avucunun içi gibi bilmen lazımki güzel hilerler çıkarabilesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt