İngilizce ve c# c++ gibi diller bilmen lazım.Böyle hazır scriptlerle küçük oyunlarda hile kodlamak istiyorum. Hangi programla yapabilirim, hazır scriptleri nerden alabilirim?
İngilizce ve c# c++ gibi diller bilmen lazım.Böyle hazır scriptlerle küçük oyunlarda hile kodlamak istiyorum. Hangi programla yapabilirim, hazır scriptleri nerden alabilirim?
kanka herkes birseyler soylemis bende eklemek istiyorum eski bir konu ama hala yardimim dokunursa diye acikliyorum oncelikle alt yapi olarak c++ kesinlikle bilmen gerekiyor genel olarak c dillerinden bilgin olmasi hata ayiklamada ve kodlari analiz etmeden inanilmaz bi yardimi olur daha sonra yabanci forumlara katilip oradaki insanlarla arkadaslik kurmaya calis projende cok yardimi dokunacaktir projede takildigin seyleri orada sorabilirsin detaylica aciklayan insanlar cikacaktir (benim sansima eski bi gelistirci arkadasim oldu discord adresine katilip adami darladim biraz sorular ile bana cok yardimi dokunmustu)Böyle hazır scriptlerle küçük oyunlarda hile kodlamak istiyorum. Hangi programla yapabilirim, hazır scriptleri nerden alabilirim?