Hile Kodlama Eğitim Videoları

sesli bir şekilde hile koruması olmayan bir oyuna hile yazsan ve video kaydına alıp paylaşırsan forumda ilgi görür ondan sonra da anti chat bypass edip nasıl hile kodlayabileceğiz onu anlatabilirsin. ben glow öğrenmek istiyorum glow olursa çok iyi olur
hangi oyunda glow knk ?

tamam

sesli anlatırmıyım bilmiyorumda hangi kod ne işe yarar o tarz şeyleri vesayre yapıcam zaten :)
Yaparsın sen yaparsın sen kral yaptığının en iyisini yapar birinden küçük olmanın yada sesinden gerçekten bir önemi yok her türlü saygı duyulur baksana kaç kişi öğrenmek istiyor tr kaynakta saçma sapan içerikler var cg ye üyede çeker valla bu konu

hocam Bu Esp Fln Nasıl Yapılıyor Onlardamı Visual Studio Üzerinden Oluyor Ben Onu Çok Merak Ediyorum

İlgi görücekse bende hile yapımı rehberi paylaşabilirim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
pointblack çok iyi olur sesli anlatırsanız gerçekten yararlı bir konu olur

tamam

sesli anlatırmıyım bilmiyorumda hangi kod ne işe yarar o tarz şeyleri vesayre yapıcam zaten :)
Guided hacking forumunun assault cube üzerinde hile yapımına giriş için kullandığı kaynaklar çok iyi. O tarzda bir şey yapabilirsin.
sesli bir şekilde hile koruması olmayan bir oyuna hile yazsan ve video kaydına alıp paylaşırsan forumda ilgi görür ondan sonra da anti chat bypass edip nasıl hile kodlayabileceğiz onu anlatabilirsin. ben glow öğrenmek istiyorum glow olursa çok iyi olur
Hile koruması olmayan kısma katıalıyorum ama bir kişiden anti cheat in nasıl bypass edildiğini görüp bunu aynı oyuna veya başka oyuna şak diye uygulayamazsın. Emek gerektiren süreç ve bu süreç öyle bir kaç hafta veya ay değil.
hocam Bu Esp Fln Nasıl Yapılıyor Onlardamı Visual Studio Üzerinden Oluyor Ben Onu Çok Merak Ediyorum
Evet. Bildiğimiz matematik konusu olan matrix kullanılarak ekrana çizdiriliyor.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt