HİLE İNCELEME !! SOFT HUB İLE 75. MAÇIMI ATMIŞ BULUNMAKTAYIM.

Loaderin public olması ne anlam ifade ediyor bilmiyorum. Sadece 75. Maçımi atıp da ban yemediğim bir hileye tavsiyede bulunuyorum.
Loader her yerde var demek istiyor. Bu loaderi ben başka hiledede gördüm hocam. Source kodu githubda olması lazım. Ona değinmiş arkadaş. Hileye laf yok. Adamlar offsetleri değiştirip satıyorlar. Ban yemiyorsan sıkıntı yok.

Adam haklı knk bende kullanıyorum ama hile efso ilk defa kuranlar beceremeyebilir bende öyle oldu hile alışınca oturunca pro oluyorsunuz baya bı endişelerim vardı ama satıcı arkadaşımız çok ilgililer memnun kaldım main hesabımla oynuyorum gümüş 1 den altın 2 atladım kendisine başarılarıinin devamını diliyorum

!!!!! SATICI İLE ALAKAM YOK SADECE FORUMDA HERKES DÜZGÜN HİLE ARADIĞI İÇİN PAYLAŞIM YAPTIM !!!!
Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı forumlar.
Uzun zamandır bizzat kullandığım SOFT [HUB] yazılımını Sizin için değerlendireceğim.
Hilenin CG deki Konu Linki . Linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.
Hile kullanımı için flash bellek kullanılıyor . Kullanım mantığını Söylemiyorum Satıcıya karşı açık vermek istemem .
Fakat oyun içinde ban yemeniz anlık zor 75. Mactan ve sıfırdan immo3 e hesap yaptım tecrübe olarak konuşuyorum.
(
GÖREMDİĞİ HEREKSE SIKIP ASCENT DEN ICEBOX I VURANLAR HARİÇ )
Arkadaşlar Yeri geldi hard oynadım yeri geldi legit oynadım şuana kadar hiçbir ban almadım
75. maçımı tamamladım sıfırdan Derecesiz den İmmo 3 e kadar rank atladım
Bana göre Hileyle oynamasını bilen bir kişi için (
PARANTEZ ACIYORUM HİLE VAR DİYE UCANI KACANI VURAN KİŞİLER HARİÇ ) gayet kullanışı güzel güvenli bir hile
İstediğiniz zaman aim tuşu atayıp aimi aktif edebiliyorsunuz . İstediğiniz zaman vurun istediğiniz zaman vurmayın .
Aimbot ayarı ile ister sert kitlenin ister yumuşak kitlenin
Hile adına anlatacak birşeyim yok 75. maçımı atıp immo3 olmuşum . Dahada söyleyecek birşeyim yok .

Oynayış videosu atmadım çünkü herkesin hileyle oynayışı farklı.

Ascenten sıkıp icebox ölmesi peki 🤣🤣 adam noluyo aw olur sjsjdjdj ya güldürdün beni ahahahahah ama öyle bunda oda olabilir çünkü sabaha kadar oynadım muq

Son düzenleme:
Loader her yerde var demek istiyor. Bu loaderi ben başka hiledede gördüm hocam. Source kodu githubda olması lazım. Ona değinmiş arkadaş. Hileye laf yok. Adamlar offsetleri değiştirip satıyorlar. Ban yemiyorsan sıkıntı yok.
Bilgilendirme için teşekkürler hocam . Dediğim gibi loaderin public olması benim için bir anlam ifade etmiyor . 75 maç atmışım ban yememisim ben ona bakarım

Kime güveneceğimizi şaşırdık yemin ediyorum vaccheats alacaktım patlamış bunu alıcam eleman ilk elden ban yedim yazmış ne alıcaz aga biz

sonunda softhub'u adam akıllı değerlendiren birisi.
edit: konuya biraz bakınca herkes loader public felan demiş görünce patladım :ASDASDSDFÖDS loader public felan değil beyler aklınızda bulunsun.
hile sağlayacısı; procheat.pro

Kime güveneceğimizi şaşırdık yemin ediyorum vaccheats alacaktım patlamış bunu alıcam eleman ilk elden ban yedim yazmış ne alıcaz aga biz
Hocam dediğim gibi ben kullaniciyim ve sonuçlar ortada gerisi size kalmış .

sonunda softhub'u adam akıllı değerlendiren birisi.
edit: konuya biraz bakınca herkes loader public felan demiş görünce patladım :ASDASDSDFÖDS loader public felan değil beyler aklınızda bulunsun.
hile sağlayacısı; procheat.pro

Hocam şeffaf olmak lazım millete bok atmak yerine fikirlerimizi gerçekliğiyle paylaşmak gerekiyor. Bu paylaşımda bunun için bok atacak birşeyi olsaydı zaten atardım bana görmedim . Görsem vallaha yazacam ama yok

olum biri ban yedim yazmış kime güvenicez bi türlü karar veremedim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt