HİLE İNCELEME !! SOFT HUB İLE 75. MAÇIMI ATMIŞ BULUNMAKTAYIM.

apex06

Diamond Üye

!!!!! SATICI İLE ALAKAM YOK SADECE FORUMDA HERKES DÜZGÜN HİLE ARADIĞI İÇİN PAYLAŞIM YAPTIM !!!!
Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı forumlar.
Uzun zamandır bizzat kullandığım SOFT [HUB] yazılımını Sizin için değerlendireceğim.
Hilenin CG deki Konu Linki . Linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.
Hile kullanımı için flash bellek kullanılıyor . Kullanım mantığını Söylemiyorum Satıcıya karşı açık vermek istemem .
Fakat oyun içinde ban yemeniz anlık zor 75. Mactan ve sıfırdan immo3 e hesap yaptım tecrübe olarak konuşuyorum.
(
GÖREMDİĞİ HEREKSE SIKIP ASCENT DEN ICEBOX I VURANLAR HARİÇ )
Arkadaşlar Yeri geldi hard oynadım yeri geldi legit oynadım şuana kadar hiçbir ban almadım
75. maçımı tamamladım sıfırdan Derecesiz den İmmo 3 e kadar rank atladım
Bana göre Hileyle oynamasını bilen bir kişi için (
PARANTEZ ACIYORUM HİLE VAR DİYE UCANI KACANI VURAN KİŞİLER HARİÇ ) gayet kullanışı güzel güvenli bir hile
İstediğiniz zaman aim tuşu atayıp aimi aktif edebiliyorsunuz . İstediğiniz zaman vurun istediğiniz zaman vurmayın .
Aimbot ayarı ile ister sert kitlenin ister yumuşak kitlenin
Hile adına anlatacak birşeyim yok 75. maçımı atıp immo3 olmuşum . Dahada söyleyecek birşeyim yok .

Son düzenleme:
kral ben bu hileyle legit oynamak için nelere dikkat etmeliyim daha once ban yedim

kral ben bu hileyle legit oynamak için nelere dikkat etmeliyim daha once ban yedim
Kral görmediğin adama sıkarsan herkese hs atarsan ne bileyim çok abes hareketler yaparsan dikkat çekebilirsin. adam var diye kosma görünce öldür gbi şeyler . benim 40 vurduğum maçta oldu ama görmediğim adama asla ateş etmedim

teşekkür ederim kral, ben önceki seferde unramked hesapta 35 vurdugum an ban yedim oyun içinde iyi forumlar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt