Metin 2 biliyorum fakat tr server oynanabiliceğinden emin değilim ve tam bilgim yokLolü bilmiyorumda kanka metin2de won kasarak para kazabilirsin benim çoğu tanıdığım m2 sayesinde hayatını sürdürüyor araştırmanı tavsiye ederim
Metin 2 biliyorum fakat tr server oynanabiliceğinden emin değilim ve tam bilgim yokLolü bilmiyorumda kanka metin2de won kasarak para kazabilirsin benim çoğu tanıdığım m2 sayesinde hayatını sürdürüyor araştırmanı tavsiye ederim
Eğer boost yapacaksan lig başı 15 liradan hesapla bir günde 24 mac atabilirsen 4lig civarı atlarsın 60lira diğer türlü 100liraya aldın hesabı diyelim 5günde dia yaptın 350 civarı gider 250 kazanırsın günlük 50 liraya gelir odaBu bana ortalama ne kadar kazandırır bir hesaptan
Eloboost ya da Hesap Boost edip satmak mantıklısı buÖncelikle merhabalar bir kaç lol hilesine rastladım çok uygun fiyatlaraydı bunun üzerine ne yaparak para kazanacağımı sorgulamak istedim ama net bir cevap bulamadım
Hesap mı kasmalıyım rank varsa rank mı kasmalıyım bunu bilenler varsa konuya cevap verebilir mi?
Daha önce lol oynamadım
İlk parayı vereceksen kasarım oynamamış olabilirim ama dolandırılıcak kadar da saf değilimBenim hesap var vereyim kas bende 70 TL vereyim sana kasmana göre
Önce biraz kasarsin paranın yarısını veririm baya bı kasarsın hepsini veririm dm gel konuşalımİlk parayı vereceksen kasarım oynamamış olabilirim ama dolandırılıcak kadar da saf değilim
knk kuzenim yapıyo bende denicem inş olur eyw <3Lolü bilmiyorumda kanka metin2de won kasarak para kazabilirsin benim çoğu tanıdığım m2 sayesinde hayatını sürdürüyor araştırmanı tavsiye ederim