Hile ile lol oynayarak nasıl para kazanabilirim

redlineSc

Silver Üye
Öncelikle merhabalar bir kaç lol hilesine rastladım çok uygun fiyatlaraydı bunun üzerine ne yaparak para kazanacağımı sorgulamak istedim ama net bir cevap bulamadım
Hesap mı kasmalıyım rank varsa rank mı kasmalıyım bunu bilenler varsa konuya cevap verebilir mi?
Daha önce lol oynamadım

Öncelikle merhabalar bir kaç lol hilesine rastladım çok uygun fiyatlaraydı bunun üzerine ne yaparak para kazanacağımı sorgulamak istedim ama net bir cevap bulamadım
Hesap mı kasmalıyım rank varsa rank mı kasmalıyım bunu bilenler varsa konuya cevap verebilir mi?
Daha önce lol oynamadım
eğer ban yemiyosan hile kullanarak bi eloboost hesabı kur milleti boostla bu hile üzerinden paranı da al aylık hile paranı da çıkar bunu tekrarla

En kolay 2 yolu bol skin champlı düşük elo hesap alıyorsun ve diamond 1 yapıyorsun ya da eloboost hizmeti yapıyorsun.

Daha önce LoL oynamadıysan hiç bir şey yapamazsın hileyle bile. Oyunu öğrenip kavraman gerek önce bir kaç ay.

Daha önce lol oynamadım
Lolü bilmiyorumda kanka metin2de won kasarak para kazabilirsin benim çoğu tanıdığım m2 sayesinde hayatını sürdürüyor araştırmanı tavsiye ederim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt