Jailbreak etmeden de yaptirabiliyorsun, flagship modellerde genel olarak jailbreak ise yaramiyor codebase feedleyip yapmasini isteyebiliyorsun ama fazla caktirmaman gerekiyor yaptirdigin seyi mesela verdigin codebasede kocaman valorant vanguard bypass yaziyorsa tabii ki reddecektir yazmasa da reddedebiliyor biraz da sans meselesibro hangisine adam akıllı bir ac bypass ettirebiliyorsun? jb yese bile az bilinen ac lara bypass yapmayı redediyor
harbi jailbreak var bendede çok çabuk bitioclaude token çok çabuk bitiyor yokmu çözümü yahu
Claude çöp zaten token olarak 5.6 sol kullanın paraya kıyıp 1 gün full kod yazdır bitmez token ve claude den kat kat iyiharbi jailbreak var bendede çok çabuk bitio
1000$ token var yari fiyatina opus 5 yada gpt 5.6 sol aciyorum istedigin bakiye miktarinda istersen al abonelikten daha karli ikisini de acabiliyorumharbi jailbreak var bendede çok çabuk bitio
1200 veriyorum pro var, beni rahat götürüyor ama sen çok kullanıyorsan bilememkaç saat götürüyor alınır mı?
hackerai kankamHem Kendim Öğrenmek İçin Hem Öğrenerek Hİle Yapmak İçin En İyi Ai Hangisi Kiro Demeyin Bok Gibi Hiçbişi Yapamıyor
Cursor Denedim Çok Beğenemedim
Not: Direkt Uygulama Olursa İyi Olur Site İstemiyorum
jb si var mı güncelOpenCode DeepSeek V4 Flash Max Model Kardeşim