Arıyorum Hile Geliştirici

Valorant hali hazırda bir emulatör var bunu geliştirmek için ve hile yapmak için bosta olanlar discord üzerinden arkadaslık istegi atabilir discord:6m82 hile yaptıktan ve gösterdikten sonra istedigin bir şeyi size verebilirz yada direk parada gönderebiliriz nasıl isterseniz ilgilenen geliştirici arkadaslar dc eklesin
valo için yapıyorsan düşünme la @krxslaxy parayla yaparmı bilmem yaparsa krxlaxy adamın pub hilesi var zaten hazırda yane kanıtlamış kendini

eski bir developerim bu rezil platformu terkettim beni terorist ilan ettiler eğer konuşmak istersen konuşabiliriz eskiler bilir beni NOVA PROJECT in sahibi NOVA

buradaki çoğu kişi 16 17 18 yaşında çocuk fazla itimat etmediğim bir yer artık o yüzden terk ettim türk piyasasını ama ihtiyacın gerçekten bir developer ise yardımcı olabilirim tabi bunları ücretsiz yapmam açık açık baştan söylim sonra birbirimizi üzmeyelim yaptığım işlere gelirse valorantta gerçekten UD bir External yaptım arkasından Apex legends yaptım v.b bir çok şey daha

ayrıca sana bir tavsiye emülatör boş iş çoluk çocuk işidir gel sana temiz bir external yazalım sıfırdan HyperVisor ile çalışan AMD Intel problemsiz sıfır sıkıntı kafa rahat UD UD takılırsınız ayrıca 3 -5 dolara rezil hile satmaktansa Real Anlamda Private bir ürün sahibi olabilirsin

Antigravity
Kiro
OpenCode

ilgilenirsen yardımcı olalım kardeşim *ciddi değilimdir*

Valorant hali hazırda bir emulatör var bunu geliştirmek için ve hile yapmak için bosta olanlar discord üzerinden arkadaslık istegi atabilir discord:6m82 hile yaptıktan ve gösterdikten sonra istedigin bir şeyi size verebilirz yada direk parada gönderebiliriz nasıl isterseniz ilgilenen geliştirici arkadaslar dc eklesin
Burasi doğru yer değil. Her yer paster dolu.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt