HİLE Arıyorum

canımın içi sonuçta 2 side aynı oyun Sonuçta cs2 güncelleme olarak gelcek
*canımın içi* ikisi aynı oyunlar değil farklı oyun motorları sadece biri gelince diğeri kalkacak ismi bile farklı farkındaysan
adamın konusu 'csgo hilesi arıyorum' ve konuyu kirletmene gerek yok herkese iyi forumlar zaten hile aylık hatta günlük bile satılıyor cs2nin gelmesine daha en az 1 ay var son gelen açıklamaya göre

*canımın içi* ikisi aynı oyunlar değil farklı oyun motorları sadece biri gelince diğeri kalkacak ismi bile farklı farkındaysan
adamın konusu 'csgo hilesi arıyorum' ve konuyu kirletmene gerek yok herkese iyi forumlar zaten hile aylık hatta günlük bile satılıyor cs2nin gelmesine daha en az 1 ay var son gelen açıklamaya göre
canımın içi cahilsin adam hile arıyor hile önerisi istiyor cs2 de vac dalgası geldiğinide hesap direk banlancak canımın içi
Zaten asıl sıkıntı olan ne zaman geliceğini bilmemek ayın 27 sinde gelcek diye söylentilerde var

iniuria.us al keyfine bak diğer ürünlere göz atma bile

canımın içi cahilsin adam hile arıyor hile önerisi istiyor cs2 de vac dalgası geldiğinide hesap direk banlancak canımın içi
Zaten asıl sıkıntı olan ne zaman geliceğini bilmemek ayın 27 sinde gelcek diye söylentilerde var
kral güncelleme geldiğinde farketmeyecek mi zaten midnight kullandın mı hiç bilmiyorum ama loader dt durumunda çalışmıyor zaten bu sayede ban wave gibi bir durum olduğunda vac ile işi yoksa ban yemiyor cahilsin de komik olmuş kanka hala cs2 diyorsun komiksin

kral güncelleme geldiğinde farketmeyecek mi zaten midnight kullandın mı hiç bilmiyorum ama loader dt durumunda çalışmıyor zaten bu sayede ban wave gibi bir durum olduğunda vac ile işi yoksa ban yemiyor cahilsin de komik olmuş kanka hala cs2 diyorsun komiksin
oyuna ınject ettiğinde valve log tutuyor ban wavede hepsi uçuyor aşkısı bilmiyorsun konuşma hilenin backtracki bile red tf yapıyor hala konuşuyorsun
ban wavede skeet bile uçuyor kıytırık midnight sağlam kalıcak o0wujqe9ıuwhqı0eujhwqıo0pejqw09ı cahil diyor bide

+ olarak midnight kullandım 2 gün kullanıp kalan 28 günü çöpe attım

oyuna ınject ettiğinde valve log tutuyor ban wavede hepsi uçuyor aşkısı bilmiyorsun konuşma hilenin backtracki bile red tf yapıyor hala konuşuyorsun
ban wavede skeet bile uçuyor kıytırık midnight sağlam kalıcak o0wujqe9ıuwhqı0eujhwqıo0pejqw09ı cahil diyor bide

+ olarak midnight kullandım 2 gün kullanıp kalan 28 günü çöpe attım
kullandın mı diye sormadım kullanmadığın belli kanzi oyuna inject ettiğin bir şey yok haberin ola dll mi bu ĞKAWĞDKAWĞPKDPĞAWKDĞPAWKĞD

kullandın mı diye sormadım kullanmadığın belli kanzi oyuna inject ettiğin bir şey yok haberin ola dll mi bu ĞKAWĞDKAWĞPKDPĞAWKDĞPAWKĞD
Internal hileleri oyuna injectliyorsun dostum bu midnight olsun memesense olsun iniuria olsun. Internal hileleri oyuna injectliyorsun. Önce bunu bi öğren. External hileleri Internal hilelerden ayıran en büyük özelliklerden biriside bu. İnternal hileler oyuna injectlenir (Bu da hile dt olduğunda red tf olasılığını arttırır) External hileler ise oyuna injectlenmez, oyuna dışardan müdahale eder. Daha kullandığın hilenin oyuna injectlenip injectlenmediğini bilmiyorsun bari millete cahil deme

bende fivem için five eye five guard mixas ac bypass layabilen bir hile arıyorum bilen var mı

ilk öncelikle kurduğun cümleyi tekrar oku
midnight externel dimi kanka zaten oyuna ınjectlenmesi için sadece dll görmen lazım ne cahil insanlar var 2 gün kullandığın hileyi bu kadar övme be kanki clip bulamadım ama atıyım bunu
bu maçlarda ciddi olmadığım maçlar sohbet muhabbet ederken attım

Aw adam ez global demeyn demiş yüzüne tükürmem nın gider ezglobal öneririm yine burayı önnermem
sebep?
250-300 tl bandında csgo hilesi arıyorum ban korumalı güven faktör düşürmeyen
LÜTFEN EZGLOBAL DEMEYİN :D
External olarak safe pellix var bildiğim
İnternal olarakda memesense iniuria kullanıyorum iniuriaya en son 2 ay önce girdim ama tüm hesaplar sağlam yeşil faktör duruyor şuanda. Aktif olarak memesense kullanıyorum ondada bi sorun yok

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt