mining var diye yorumladım ben ısınıp kapanma gibi birşeygeçmiş olsun pc ömürü en az 1 yıl ve format at
yav biliyorum kanka sen çözümün varsa yazsana sana ne benim pcmden boş boş yazmayınkankam bilgisayarında stealer ve backdoor olduğunu biliyormuydun
alperen wentra vayymining var diye yorumladım ben ısınıp kapanma gibi birşey
kanka bunu dene sen biMerhaba valo hile kullanıyorum hileyi açınca round başında sürekli pc kapanıyor çözümü varsa bekliyorum
olum bende sizin gibi insanim alperenxrq gorunce niye bi wentra diyonuzyav biliyorum kanka sen çözümün varsa yazsana sana ne benim pcmden boş boş yazmayın
alperen wentra vayy
siz bi ara cr fc patlatmiştiniz ya ss almıştım sizi üçlü (normal degilsin()olum bende sizin gibi insanim alperenxrq gorunce niye bi wentra diyonuz
Bende otomatik yeniden baslatilmyor ki pc direk kendisi kapanıyor komple geri açıyorum sonra bu iki üç defa oluyor sonra açılıyorkanka bunu dene sen bi
BU BİLGİSAYARA SAĞ TIKLA / ÖZELLİKLERE GİR / GELİŞMİŞ SİSTEM AYARLARINA GİR / BAŞLANĞIC VE KURTARMA BÖLÜMÜNDEN / AYARLARA TIKLA / OTOMATİK OLARAK YEN,DEN BAŞLATMAYI KAPAT
umarım faydalı olur sana.
deliyimbendelisiz bi ara cr fc patlatmiştiniz ya ss almıştım sizi üçlü (normal degilsin()
kardeşim internallardan zerre anlamadığın için hemen açıklama yapıyım yanlış bir adresin değerini değiştirmeye çalışırsan bazen client crash atardostum offsetsin ne alakası var kapanması ile yorum kastğıgın gotunden belli