Hileyi aldığın yerde ticket aç oraya sor kral hile ismini yaz birde aynı sorunu yaşayan varsa yardımcı olur.Merhaba valo hile kullanıyorum hileyi açınca round başında sürekli pc kapanıyor çözümü varsa bekliyorum
burdakinimi kullanıyorsunMerhaba valo hile kullanıyorum hileyi açınca round başında sürekli pc kapanıyor çözümü varsa bekliyorum
staffbesting kral freeHileyi aldığın yerde ticket aç oraya sor kral hile ismini yaz birde aynı sorunu yaşayan varsa yardımcı olur.
yokburdakinimi kullanıyorsun
geçmiş olsun pc ömürü en az 1 yıl ve format atstaffbesting kral free
yok
öncedende kullanmıştım yoktu hiç böyle pc zaten 5 6 yıllık yeni alicam sıkıntı yokgeçmiş olsun pc ömürü en az 1 yıl ve format at
dostum offsetsin ne alakası var kapanması ile yorum kastğıgın gotunden bellidetaylıca bişeyi açıklamadan yardım bekleme kendi yaptığın internal hileyse offsetlerle alakalı olabilir
ZATEN yorum kasici bunlardostum offsetsin ne alakası var kapanması ile yorum kastğıgın gotunden belli
kankam bilgisayarında stealer ve backdoor olduğunu biliyormuydunöncedende kullanmıştım yoktu hiç böyle pc zaten 5 6 yıllık yeni alicam sıkıntı yok