evet yiyorsunHile açarsam önceden oynadığım hesaplardan ban yer miyim? Cheatglobal triggerbottan ban yer miyim? Temp spoofer alıp bir kere spooflarsam hile açmadan oynamaya devam edebilir miyim tekrar ban yer miyim? (Valorant)
Düzgün bir şey alırsam ne kadar sürer sence ban yemem?cheatglobal triggerbotdan ban yersin. bedava olupda ban yedirmeyen valorant hilesi yok. az bir şey para ver paralısını al.
aldığın ürüne bağlı. reklam gibi olmasın ama sponsorluktan spiral vermişlerdi. sadece triggerdı ve çok güzeldi. kimsede ban yedim demiyordu.Düzgün bir şey alırsam ne kadar sürer sence ban yemem?
eğer o hesapların loglarını temizlersen bilgisayardan yemezsin ben öyle 7k char kurtardımHile açarsam önceden oynadığım hesaplardan ban yer miyim? Cheatglobal triggerbottan ban yer miyim? Temp spoofer alıp bir kere spooflarsam hile açmadan oynamaya devam edebilir miyim tekrar ban yer miyim? (Valorant)
discord.gg/clinvipDüzgün bir şey alırsam ne kadar sürer sence ban yemem?
Nasıl temizleyebilirim hocameğer o hesapların loglarını temizlersen bilgisayardan yemezsin ben öyle 7k char kurtardım
5 gün oynamışlığım var triger ile çokta iyi değil s1knin keyfi ne zaman isterse o zaman sıkıyor bazen ama cross koyarken ve sniperde gayet başarılıHile açarsam önceden oynadığım hesaplardan ban yer miyim? Cheatglobal triggerbottan ban yer miyim? Temp spoofer alıp bir kere spooflarsam hile açmadan oynamaya devam edebilir miyim tekrar ban yer miyim? (Valorant)