dcsi varmı reis dmden atabilir misindiscordlarına girdim hgs den sonra enpara gidiyo dedi 10 dakika sonra enpara çöktü diye tweet atmaya basladılar
dcsi varmı reis dmden atabilir misindiscordlarına girdim hgs den sonra enpara gidiyo dedi 10 dakika sonra enpara çöktü diye tweet atmaya basladılar
bende öyle dedim zatenbildirim yollamanın bir yolunu bulup para koparmaya da çalışıyor olabilirler?
Sanırım 3-5 ay önce Kocaeli’nin otobüs uygulaması E-Komobil’i de bi islamcı grup bozmuştu herkese bildirim gidiyordu bu bir saldırıdır, gazze için savaşacağız vesaire vesaire, hemen düzelttiler sadece mesaj atabiliyorlar gerçekten bir veri sızıntısı yokturbanada bildirim gönderdi tıklayınca telegramda bi kanala yönlendiriyor. Bu hesaba 25 bin dolar göndermessen bütün bilgilerini yayarım diyor
ülkedeki herkesin verileri zaten zamanında sızdırıldı mernis faciasını bilmeyen yoktur yani. telegram gruplarında çerez parasına tüm kimlik bilgilerimize ulaşabilen paneller satılıyorSanırım 3-5 ay önce Kocaeli’nin otobüs uygulaması E-Komobil’i de bi islamcı grup bozmuştu herkese bildirim gidiyordu bu bir saldırıdır, gazze için savaşacağız vesaire vesaire, hemen düzelttiler sadece mesaj atabiliyorlar gerçekten bir veri sızıntısı yoktur
Hocam onu biliyoruz zaten ama gerçek zamanlı bir veri sızıntısı olursa HGS gibi devlet kurumlarından olacaktır. Mernis sızıntısı tek seferlik ve gerçek zamanlı olmayan bir sızıntıydıülkedeki herkesin verileri zaten zamanında sızdırıldı mernis faciasını bilmeyen yoktur yani. telegram gruplarında çerez parasına tüm kimlik bilgilerimize ulaşabilen paneller satılıyor
dostum tüm veriler sızdırıldı zaten bunun tek sefer olması bişi değiştirmiyor adamlar zaten tek seferde tüm verileri aldılar. ,yani maalesef ülkede yaşanan bazı şeyler artık hiç şaşırtmıyorHocam onu biliyoruz zaten ama gerçek zamanlı bir veri sızıntısı olursa HGS gibi devlet kurumlarından olacaktır. Mernis sızıntısı tek seferlik ve gerçek zamanlı olmayan bir sızıntıydı
Tamam onu anladım, ama birşeyin bir kere çıkartılıp yayılması; bir devlet kurumunun böyle kolay hacklenip verilerin sızdırılması ayrı bir olay. Ama bence bu muhabbet e-devlet verileri sızdı diye diğer kurumların hacklenmesi gibi durumlarda tınlamamak gerektiği anlamına gelmiyor yine de endişeye düşülmeli BENCEdostum tüm veriler sızdırıldı zaten bunun tek sefer olması bişi değiştirmiyor adamlar zaten tek seferde tüm verileri aldılar. ,yani maalesef ülkede yaşanan bazı şeyler artık hiç şaşırtmıyor