Çözüldü HexServices şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Git ötede yorum kas satıcı kabul etti zaten böyle bir durum olduğunu ?

Spooferi teslim etmedin afuwin yaptın yüklediğin programların hepsini sildin
Dostum asusta zaten ya efi çalışır veya afuwin sildiği programlar da spoof sonrası gerek kalmayan şeylerdir idrak edemiyor musun?

Sallama bios up için servise gönderdim servis kaydı fotoğrafı bile var ne anlatıyon sen

Aga mahkemeye verecektim bizimkiler uğraşmak istemedi vazgeçti
madem dolandırıcıyız seni dolandıran adama hala niye tpm bypass var mı diye soruyorsun

Spooferi teslim etmedin afuwin yaptın yüklediğin programların hepsini sildin
Spoofer yapıldı loader da atıldı işlem de yerine getirildi.

Yorum kasmıyorum zaten 50-100 yorumum olsa anlarım da neyse. Ben sadece diyorum sabahtan beri video kaydı fotoğraf var ee hani bunlar demeye çalışıyorum iki tarafta bunu diyor ortada bir şey yok demeye çalışıyorum, ama satıcı itiraf ettiyse okey haklısın

Dostum asusta zaten ya efi çalışır veya afuwin sildiği programlar da spoof sonrası gerek kalmayan şeylerdir idrak edemiyor musun?
Ooo arkadaşıda gelmiş korumak için senin türkçen kıt mı spoof yapmadı diyorum afuwin yaptı diğer yapmaya çalıştığı şeyler hata verdi olmadı ne anlatıyon sen

madem dolandırıcıyız seni dolandıran adama hala niye tpm bypass var mı diye soruyorsun

Spoofer yapıldı loader da atıldı işlem de yerine getirildi.
1)spoofer yapmadı yapmadığını kabul etti transcript var
2)loader yok ortada
3)tpm bypassı paramı vermediği için istedim

Ooo arkadaşıda gelmiş korumak için senin türkçen kıt mı spoof yapmadı diyorum afuwin yaptı diğer yapmaya çalıştığı şeyler hata verdi olmadı ne anlatıyon sen
Evet, Arkadaşıyım var mı başka soru? Ben üstte duvara söyledim herhalde. Seni dolandırsaydı hemen konu açabilirdin? Neden 1 ay sonraya kaldı

Evet, Arkadaşıyım var mı başka soru? Ben üstte duvara söyledim herhalde. Seni dolandırsaydı hemen konu açabilirdin? Neden 1 ay sonraya kaldı
Bide itiraf ediyor arkadaşıyım diye enayi :D hexware nin cheatglobalde konusu yoktu nasıl açayım şikayet site kurallarından haberin yok

Konuşma şekline de bakarsanız zaten nasıl bir sorunların olacağı belliymiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt