Çözüldü HexServices şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

d214

Bronz Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : HexServices
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Dolandırıcılık, hakaret
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 3 Ekim 2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/valorant-external-cheats-undetected-esp-ai-mbot.61841/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; ticket transcript olması lazım bir yerde bulamadım hexware atmazsa d0landırıcı olduğu belli zaten
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; 600 tl ye tek kullanımlık spoofer aldım bahaneler uydurup 2 gün bekletti 2 gün sonunda anydesk bağlanıp afuwin açtı (afuwini spoofer sanıyor) onuda yapamadı windowsta sıkıntı var falan dedi ben de format attım, format attığım için spoofer yapmadı "bizi s*km*y*m*i çalışıyorsun dedi" haftalar sonra paramın sadece 200 tl sini attı mecbur kabul ettim hiç vermez diye. Paramın geri kalan 400 tl yi istedim benim param olmasına rağmen bana "salak mısın" "biz hayır kurumu muyuz" yazdı haram olsun falan diyince "sunucudan çık" dedi. Paramı versin ya da forumdan uzaklaştırılsın. Teşekkürler cheatglobal ekibi
Kanıt: discord konuşmaları, para transferi dekont

discord konuşmaları yada transcript bulunuz anlattığınız gibiyse uzaklaştırılır.zaten sonrada hukuki yollardanda paranı alabilirsin cheatglobal log veriyor bilgin olsun kendisine ilet bunu

biraz baktım silver üye ve gece açmış konuyu yani bunun spooferinin olması imkansız gibi birşey
spooferda satmıyormuşki sadece esp aimbot sattığını belirtmiş konuda

geçmiş olsun knk ama konusunda spoofer satıyorum dememiş konuda olmadığı için bir şey yapılamaz diye düşünüyorum yetkililerin bu konu hakkında uyarısı var zaten forumda konusu ürünün alışveriş yapmayın diye

geçmiş olsun knk ama konusunda spoofer satıyorum dememiş konuda olmadığı için bir şey yapılamaz diye düşünüyorum yetkililerin bu konu hakkında uyarısı var zaten forumda konusu ürünün alışveriş yapmayın diye
öyle birşey yok, vhmodz hakkında şikayet konusu açtım konusu yokdu değilmi? spoofer hakkında ama yasaklandı. sonuçta dolaylı olarak cheatglobal üzerinden prim kasarak spoofer satıyor / tabi belirli bir sınırı var onunda

öyle birşey yok, vhmodz hakkında şikayet konusu açtım konusu yokdu değilmi? spoofer hakkında ama yasaklandı. sonuçta dolaylı olarak cheatglobal üzerinden prim kasarak spoofer satıyor / tabi belirli bir sınırı var onunda
ben öyle biliyordum knk o zaman işlem görmesi lazım konu sahibi ifadeye bekleniyor

Müşteri satın aldığın da iletilen sitedeki format ve bios up yada down işlemleri yerine getirilmemiştir bunu fark edip anydesk üzerinden sorduğum da yaptım demişti, spoofer kurulup teslim edildi daha sonrasında arkadaş çalışmadığını belirtip yardımcı olmaya çalıştım, spoofer dan önce yapılması gereken işlemleri yapmadığını söyledim buna rağmen iade istedi bende ücretin bir kısmını ilettim helal edip ticketi kapattı

Müşteri satın aldığın da iletilen sitedeki format ve bios up yada down işlemleri yerine getirilmemiştir bunu fark edip anydesk üzerinden sorduğum da yaptım demişti, spoofer kurulup teslim edildi daha sonrasında arkadaş çalışmadığını belirtip yardımcı olmaya çalıştım, spoofer dan önce yapılması gereken işlemleri yapmadığını söyledim buna rağmen iade istedi bende ücretin bir kısmını ilettim helal edip ticketi kapattı
Sallama bios up için servise gönderdim servis kaydı fotoğrafı bile var ne anlatıyon sen

discord konuşmaları yada transcript bulunuz anlattığınız gibiyse uzaklaştırılır.zaten sonrada hukuki yollardanda paranı alabilirsin cheatglobal log veriyor bilgin olsun kendisine ilet bunu
Aga mahkemeye verecektim bizimkiler uğraşmak istemedi vazgeçti

Şu kanıtlarınızı keşke forum konusuna koysanız sadece laftan ibaret gibi gözüküyor etrafta fotoğraf yok bir şey yok herkes şu an benim gibi düşünüyordur

Şu kanıtlarınızı keşke forum konusuna koysanız sadece laftan ibaret gibi gözüküyor etrafta fotoğraf yok bir şey yok herkes şu an benim gibi düşünüyordur
Git ötede yorum kas satıcı kabul etti zaten böyle bir durum olduğunu ?

Spooferi teslim etmedin afuwin yaptın yüklediğin programların hepsini sildin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt