olsun at
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
olsun at
yok imkansız nerdeyse yapan olur mu bilmemLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
CrâckMe açsana la bi obf yapıp.yok imkansız nerdeyse yapan olur mu bilmem
benim için imkansız .
yaparız babam bi gitsin bana bağırıyor sınıfta derse girmemiştim gidip ismimi karaladım yok yazılmiyim diye biri gitmiş müdüre söylemiş babamı çağırdılar disiplin yemişimCrâckMe açsana la bi obf yapıp.
Vay ispiyoncu vay.yaparız babam bi gitsin bana bağırıyor sınıfta derse girmemiştim gidip ismimi karaladım yok yazılmiyim diye biri gitmiş müdüre söylemiş babamı çağırdılar disiplin yemişim
HxD Kullan.
GASMASK YAZAN YERİ NASIL DEGİŞİRİM HEX VİEW DE GÖZÜKMÜYOR ŞİFREYİ NASIL KİRABİLİRİM BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLABİLİRMİ
hex editor ile yapması imkansız bunuEncrypted stringdir buyuk ihtimal. Ya decrypt edip sonra yeni stringle tekrar encrypt etmen lazim ya da degistiremezsin.
Stringin yerini programda buldukdan sonra ve reverse engineering yapip decryption ve encryptionu cozdukden sonra her hangi bir programla yapabilir. Tabiki bunun icin sadece HxD yeterli degil. Reverse engineering icin IDA felan lazim.hex editor ile yapması imkansız bunu
sen ingilizce konuşmuyomuydun laEncrypted stringdir buyuk ihtimal. Ya decrypt edip sonra yeni stringle tekrar encrypt etmen lazim ya da degistiremezsin.