Hesap stoklarını kim satıyor?

BatuXCrack

Print("hello world")
Gold Üye
İletişim
arkadaşlar zamanında bir merakım vardı combolistleri checkleyip checklenenleri ayrıştırıp satmak vs ama şuan sadece hedefim kendi zevklerim. combolist, checker satışı veya combolist çekmeyi öğretecek checklemeyi vs tümden Crâck öğretimi gösterecek biri var mı parasıyla da olur allah rızası için de olur :d

yani artık combolsitimi alıp veya kendim üretip checkleyip kullanmak istiyorum. işler hoşuma giderse harcamadan yükseltip satışa geçerim.

Eğer bu konuları biraz araştırdıysan, zaten ne olduğunu biliyorsundur.
Combolist, basitçe RAT yemiş (zararlı yazılımla ele geçirilmiş) insanların verilerinden oluşan listelerdir. Bu dataları Telegram gruplarında veya farklı platformlarda bulmak mümkündür; aslında bulunması çok da zor değildir.

Ancak bu verileri kullanabilmek için ayrıştırmak gerekir. Bu noktada l0g searcher devreye girer. İstediğin s1tenin URL’sini girersin ve sana sadece o siteye ait bir veri havuzu oluşturur. Bu havuzu istersen username:password formatına da dönüştürebilirsin.

Kısaca:

• Combolist → Ele geçirilmiş hesap verileri
  • l0g search tool → Bu verileri filtreleyip düzenleyen araç

Fakat bu kadar çok hesabı tek tek denemek mümkün olmadığı için checker adı verilen programlar kullanılır. Checker, bu hesapları senin yerine otomatik olarak dener ve sadece doğru olanları (hit) ayıklar.

Bazı checkerlar:

• Proxy ister
  • Bazıları ise proxy gerektirmez (proxyless)

Son olarak, kaliteli ve iyi çalışan bir checker kullanmak istiyorsan genellikle ücret ödemen gerekir.

(chatgpt den metni daha okunaklı ve anlaşılabilir olması icin yardım aldım)
+ olarak eklemek istediğim bir şey daha var bu tarz konuların acılması cg de yasaklanmıştır uyarı almadan önce konunu düzenlemeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt