Hermes2 MiniMini Hack

daha yeni yeni yapıyoruz usta her şeyin bir kusuru vardır.Ama çok iyi oluyo XD saldırı hızını 9999 yapınca ninja-yay kombinasyonu ile
kanka bir taktik vereyim eğer sürekli atmasından bıkıyosan 3 client aç biri atınca digerinden hemen hesabına gir o atınca digerinden gir bu şekil bi 20-30dk NEREDEYSE aralıksız farmlarsın yoksa her seferinde client açmakla uğraşma

kanka bir taktik vereyim eğer sürekli atmasından bıkıyosan 3 client aç biri atınca digerinden hemen hesabına gir o atınca digerinden gir bu şekil bi 20-30dk NEREDEYSE aralıksız farmlarsın yoksa her seferinde client açmakla uğraşma
onun yerine farklı bir çözüm var saldırı hızı arttırdığın kadar etkisi olmasada 3-5 kat daha hızlı kesebiliyorum

yaptığım şeyi söyleyince bi an izlendiğimi sandım XD

onun yerine vb den program oluşturup cheat engineyle de uğraşmana gerek kalmaz tek client değiştirirsin o kadar
ya onu çözdümde 1 sıkıntım var şuan oyundaki String değerini Programa geçiremiom byte olarak kalıyo :

Not: Eğer deneyip yapamadıysanız VB6 kullanın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt