goxdev
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
o zaman sırrı kalmaz kankaOzaman Deobfsuz Halini At
o zaman sırrı kalmaz kankaOzaman Deobfsuz Halini At
kanka dalga mı gecıyosun ne güvenli mi Crâck me konusu muguvenlımı
kanka cahil cuhala konuşma loaderla ne alakası var sen salak falan mısın yani mesaj kasıyosun doğru kas da loader hangi dille yaparsın desem c# diyecek adamsın c++ bilgin yok konuşma boş yapma konuda rezilsin vallahibasit loader bir loader yaparsan atmiyor 2 3 saat oynadim , loder olmadan oynadigimda 15 i gormuyor
n alkol vb ilaç alıon mu kk BFHXDCBUVCXBCZX ne alaka loaderinanmaya bilirsin ben kullandigim seyi soyluyorum
kanka cahiller işte noname çocuk loader diyor 90o*graj9hjaer*jh0earkjh kahırdım çocuk ya vallahi hadi kernel injector yapsan anlarım oyun manuelmapi ud diyor aqmse
n alkol vb ilaç alıon mu kk BFHXDCBUVCXBCZX ne alaka loader
ya olm injection method fixleyecek bir oyun değil zaten cr olsa loadlibrary a mı fixlleyecekkanka cahiller işte noname çocuk loader diyor 90o*graj9hjaer*jh0earkjh kahırdım çocuk ya vallahi hadi kernel injector yapsan anlarım oyun manuelmapi ud diyor aqm
mesaj kasmayın la adam Crâck me yazmış görmüyon muharbiden niye onaylammamıs..
Aa sen atatürke söven sonra arkadaşlık isteklerini kabul etmeyip hava atan yusuf değilmisin yabende en son surum var konu acamıyorum malesef
isteyene atarım ama rat korkusu olur
discord by_yusufed
kanka dc ismini versene 88 arkadaş isteğim var
tamam kanka en havalı sensin,daha geçen sen hava atmıyormuydun bilmem kaç arkadaşlık isteğim var diye sebebi ne peki? sana direkt olarak dm den mesaj atamamaları,egoist in tekisin başka birşey değil.Tanıdıksın
kanka dc ismini versene 88 arkadaş isteğim var