FMHY1994 Gold Üye Katılım 31 May 2020 Mesajlar 370 Beğeniler 69 Bugün 19:29 #1 arkadaşlar bu allahın belası windows.oldun gelmesini nası engelliycem bilgisyarı cezaalandırıyorum bildiğin amk cpu tavan yapıyor
arkadaşlar bu allahın belası windows.oldun gelmesini nası engelliycem bilgisyarı cezaalandırıyorum bildiğin amk cpu tavan yapıyor
FMHY1994 Gold Üye Katılım 31 May 2020 Mesajlar 370 Beğeniler 69 Bugün 19:54 #2 FMHY1994' Alıntı: arkadaşlar bu allahın belası windows.oldun gelmesini nası engelliycem bilgisyarı cezaalandırıyorum bildiğin amk cpu tavan yapıyor Genişletmek için tıkla ... yokmu bilen laa Oyla 0 Downvote
FMHY1994' Alıntı: arkadaşlar bu allahın belası windows.oldun gelmesini nası engelliycem bilgisyarı cezaalandırıyorum bildiğin amk cpu tavan yapıyor Genişletmek için tıkla ... yokmu bilen laa
Papiniz Bronz Üye Katılım 12 Ağu 2026 Mesajlar 32 Beğeniler 2 Bugün 19:56 #3 FMHY1994' Alıntı: yokmu bilen laa Genişletmek için tıkla ... hocam formatı usbden temiz bir şekilde at, diskleri biçimlendirip sil oluşmayacaktır Oyla 0 Downvote
FMHY1994' Alıntı: yokmu bilen laa Genişletmek için tıkla ... hocam formatı usbden temiz bir şekilde at, diskleri biçimlendirip sil oluşmayacaktır
BackendMuhammed Gold Üye Katılım 30 Haz 2026 Mesajlar 254 Beğeniler 27 Bugün 20:05 #4 FMHY1994' Alıntı: arkadaşlar bu allahın belası windows.oldun gelmesini nası engelliycem bilgisyarı cezaalandırıyorum bildiğin amk cpu tavan yapıyor Genişletmek için tıkla ... usb den format atarsın yada üşenmeden disk temizlemede windows oldu silersin Oyla 0 Downvote
FMHY1994' Alıntı: arkadaşlar bu allahın belası windows.oldun gelmesini nası engelliycem bilgisyarı cezaalandırıyorum bildiğin amk cpu tavan yapıyor Genişletmek için tıkla ... usb den format atarsın yada üşenmeden disk temizlemede windows oldu silersin
FMHY1994 Gold Üye Katılım 31 May 2020 Mesajlar 370 Beğeniler 69 27 dakika önce #5 BackendMuhammed' Alıntı: usb den format atarsın yada üşenmeden disk temizlemede windows oldu silersin Genişletmek için tıkla ... usbden format atıyom ztn q Oyla 0 Downvote
BackendMuhammed' Alıntı: usb den format atarsın yada üşenmeden disk temizlemede windows oldu silersin Genişletmek için tıkla ... usbden format atıyom ztn q