Hocam tüm spamlari izi kontrol ediyorum olanları raportladim lütfen düzgün ve faydali yorumlar yapınızbronz üye olmak için 8. mesajım
benim nexus chekır bagda o şekil yapamıyom bidahakinede denicemhala eklemedin ssi? check tarih ve cg profilin görünecek şekilde ss koycan örnek;
olur100 tl olurmu
yanlışıkla bişey yazdım şimdi böyle yazmak zorundayımHocam tüm spamlari izi kontrol ediyorum olanları raportladim lütfen düzgün ve faydali yorumlar yapınız
iyi satışlar log biraz pahalı sanki eu hesap yok çünkü 300 tane eu hesaba verilmez 120LOGUN SS:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
LOG check'i ve LOG bana ait ortalıkta dolaşan log olarak görmeniz imkansız görürsenizde bana yazabilirsiniz kesinlikle fotoraf calımı gibi bişeydir.
BU LOG 1 kişiye satılan log değildir şuanda 1 kişiye satıldı sadece satıldıkca güncellicem
FİYATI 120 TL civarlarına bırakabilirim teklifiniz cok yakın ise İNDİRİM olur yada bu fiyatı sacma buluyosanız DC den fiyat teklifi alabilirim
DC adım : emo_gg
ödeme yöntemi papara,iban
Log tedariği yapıyorum devamlı olarak geliyor detaylı bilgi icin yazın DC den yazabilirsiniz
(NOT: Bu forumda ikinci konu acışım inşallah kural ihlali yapmıyorumdur)
hocam sadece eu sunu satmıyorum sonuctaiyi satışlar log biraz pahalı sanki eu hesap yok çünkü 300 tane eu hesaba verilmez 120