Çözüldü Hedef sitenin admin panelini bulma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Osgood

Normal Üye
arkadaşlar merhaba ben dorklar yardımıyla hedef sitenin admin panelini yada admin paneli bulunabilen siteleri bulmak istiyorum. kali yi bilgisayarıma yükleyemediğim için mümkünse windows üzerinden yardımcı olun

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler bir de farklı bir konuda fikrinizi almak isterim.Ben şuan basic js css html dillerini öğreniyorum derslerimi projeleri falan replit üzerinden yapıyorum ama sanırsam sunucularda hata falan var bazılarını açmıyyor sc. hatalı olmadığı halde. Demem o ki bana önerebileceğiniz başka bir site var mı?
Visual studio code kulanabilirsin çok hafif bir uygulama işini fazlasıyla görür eklentiler vb. şeylerde yardım almak istersen özelden iletebilirsin

online mı acaba öğretmenim falan da giriyor çünkü kendisi 13 yaşında bu arada 6 programlama dili biliyor maşallah diyelim :D:cool:
Online değil. Ama visual studio en yaygın kullanılanlar arasında. basit seviyelerde html css ve js yazıyorsan codepen önerebilirim. Bir dene istersen

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
arkadaşlar merhaba ben dorklar yardımıyla hedef sitenin admin panelini yada admin paneli bulunabilen siteleri bulmak istiyorum. kali yi bilgisayarıma yükleyemediğim için mümkünse windows üzerinden yardımcı olun
/admin.php
/admin/index.php
/admin.html
/admin.htm
/adminpanel.php
bu tarz şekilde manuel bulabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt