Visual studio code kulanabilirsin çok hafif bir uygulama işini fazlasıyla görür eklentiler vb. şeylerde yardım almak istersen özelden iletebilirsinarkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler bir de farklı bir konuda fikrinizi almak isterim.Ben şuan basic js css html dillerini öğreniyorum derslerimi projeleri falan replit üzerinden yapıyorum ama sanırsam sunucularda hata falan var bazılarını açmıyyor sc. hatalı olmadığı halde. Demem o ki bana önerebileceğiniz başka bir site var mı?
online mı acaba öğretmenim falan da giriyor çünkü kendisi 13 yaşında bu arada 6 programlama dili biliyor maşallah diyelimVisual studio code kulanabilirsin çok hafif bir uygulama işini fazlasıyla görür
Online değil. Ama visual studio en yaygın kullanılanlar arasında. basit seviyelerde html css ve js yazıyorsan codepen önerebilirim. Bir dene istersenonline mı acaba öğretmenim falan da giriyor çünkü kendisi 13 yaşında bu arada 6 programlama dili biliyor maşallah diyelim
TeşekkürlerOnline değil. Ama visual studio en yaygın kullanılanlar arasında. basit seviyelerde html css ve js yazıyorsan codepen önerebilirim. Bir dene istersen
/admin.phparkadaşlar merhaba ben dorklar yardımıyla hedef sitenin admin panelini yada admin paneli bulunabilen siteleri bulmak istiyorum. kali yi bilgisayarıma yükleyemediğim için mümkünse windows üzerinden yardımcı olun