kaliyi vmware'a kursanaarkadaşlar merhaba ben dorklar yardımıyla hedef sitenin admin panelini yada admin paneli bulunabilen siteleri bulmak istiyorum. kali yi bilgisayarıma yükleyemediğim için mümkünse windows üzerinden yardımcı olun
Laptop kullanıyorsa internete bağlamakta zorlanır adaptör kullanması gerekir .kaliyi vmware'a kursana
Admin Panel Finder var bildiğim kadarıyla bikaçtanede github projesi var genel mantık zaten sitenin sonuna admın vb. şeyleri getirerek arama yapıyor hangi dorkla arama yaptığına göre değişiyor zaten genel dorklar hep hacklenmiş siteleri buluyor kendini geliştirmek test etmek amaçlıysa sorun yok ama yaptığın yasa dışı unutma....arkadaşlar merhaba ben dorklar yardımıyla hedef sitenin admin panelini yada admin paneli bulunabilen siteleri bulmak istiyorum. kali yi bilgisayarıma yükleyemediğim için mümkünse windows üzerinden yardımcı olun
bende kali linux'u laptop'da kullandım internet konusunda bir sıkıntı yaşamadım youtube'da var çözümleriLaptop kullanıyorsa internete bağlamakta zorlanır adaptör kullanması gerekir .
windows üzerinde bir program vardı arşivimde musait olunca iletirim sana dostum
Leptoba vmware veya virtualbox kurduğunda wifi kulanabiliyorsun fakat atak veya monitor moda alamadığın için saldırı yapamıyorsun bu yuzden harici bir wifi kartı gereksimi varbende kali linux'u laptop'da kullandım internet konusunda bir sıkıntı yaşamadım youtube'da var çözümleri
tavsiyen için minnettarım dikkate alıcam.Admin Panel Finder var bildiğim kadarıyla bikaçtanede github projesi var genel mantık zaten sitenin sonuna admın vb. şeyleri getirerek arama yapıyor hangi dorkla arama yaptığına göre değişiyor zaten genel dorklar hep hacklenmiş siteleri buluyor kendini geliştirmek test etmek amaçlıysa sorun yok ama yaptığın yasa dışı unutma....