Çözüldü Hedef sitenin admin panelini bulma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Osgood

Normal Üye
arkadaşlar merhaba ben dorklar yardımıyla hedef sitenin admin panelini yada admin paneli bulunabilen siteleri bulmak istiyorum. kali yi bilgisayarıma yükleyemediğim için mümkünse windows üzerinden yardımcı olun

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
arkadaşlar merhaba ben dorklar yardımıyla hedef sitenin admin panelini yada admin paneli bulunabilen siteleri bulmak istiyorum. kali yi bilgisayarıma yükleyemediğim için mümkünse windows üzerinden yardımcı olun
Admin Panel Finder var bildiğim kadarıyla bikaçtanede github projesi var genel mantık zaten sitenin sonuna admın vb. şeyleri getirerek arama yapıyor hangi dorkla arama yaptığına göre değişiyor zaten genel dorklar hep hacklenmiş siteleri buluyor :D kendini geliştirmek test etmek amaçlıysa sorun yok ama yaptığın yasa dışı unutma....

Laptop kullanıyorsa internete bağlamakta zorlanır adaptör kullanması gerekir .
windows üzerinde bir program vardı arşivimde musait olunca iletirim sana dostum
bende kali linux'u laptop'da kullandım internet konusunda bir sıkıntı yaşamadım youtube'da var çözümleri

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bende kali linux'u laptop'da kullandım internet konusunda bir sıkıntı yaşamadım youtube'da var çözümleri
Leptoba vmware veya virtualbox kurduğunda wifi kulanabiliyorsun fakat atak veya monitor moda alamadığın için saldırı yapamıyorsun bu yuzden harici bir wifi kartı gereksimi var

Admin Panel Finder var bildiğim kadarıyla bikaçtanede github projesi var genel mantık zaten sitenin sonuna admın vb. şeyleri getirerek arama yapıyor hangi dorkla arama yaptığına göre değişiyor zaten genel dorklar hep hacklenmiş siteleri buluyor :D kendini geliştirmek test etmek amaçlıysa sorun yok ama yaptığın yasa dışı unutma....
tavsiyen için minnettarım dikkate alıcam.

Yazılım kullanıyorsan kendin yapabilirsin. Denemek isteyeceğin site kategorisinden 200 tane link ekle. Bir bot yaz sonlarına admin vs getirerek gitsin. pozitif dönen sonuçları linkleri ile ayrı bir yere kaydet. En azından kendini geliştirmek için böyle şeyler yaptığını umuyorum. Bu daha yararlı olur ;)

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler bir de farklı bir konuda fikrinizi almak isterim.Ben şuan basic js css html dillerini öğreniyorum derslerimi projeleri falan replit üzerinden yapıyorum ama sanırsam sunucularda hata falan var bazılarını açmıyyor sc. hatalı olmadığı halde. Demem o ki bana önerebileceğiniz başka bir site var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt