Hedef Kişinin Sıfırdan IP Adresini Bulma Ve Internetini Çökertme

dava açılmaz sıkıntı etme sen hocam
Hocam Türk Telekom aradıysa bi sıkıntı var demektir kesin bilgi demi şimdi googlenin loglarda giriş çıkış saati hangi mailden hesaba giriş yapıldığı saldırının yapıldığı saat gibi bilgiler yer alıyor çünkü sorun olmaz demi

Hocam Türk Telekom aradıysa bi sıkıntı var demektir kesin bilgi demi şimdi googlenin loglarda giriş çıkış saati hangi mailden hesaba giriş yapıldığı saldırının yapıldığı saat gibi bilgiler yer alıyor çünkü sorun olmaz demi
o zaman sorun olur hocam sen gidip bi soğuk su iç

o zaman sorun olur hocam sen gidip bi soğuk su iç

Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi kaan kardeşimiz başta sikine takmadı çünkü götü rahat ve ddos atmak gibi boş işlerle uğraşmıyor(öyle umuyorum) fakat Zahura olayları açıkladıktan sonra Kaan Zahura'ya gerçekleri söyledi. Zahura 13 yaşında veled cahil kafayla mal gibi ddos attığı için * korkusundan tutuştu. Google gibi şirketler büyük bir olay olmadığı sürece log vermez ama siz yinede böyle mal mal işlerle uğraşmayın tebligat kağıdı geldiğinde babanız o kağıdı kıvırıp götünüze sokabilir normalde bu açıklamaları yapma gereksinimi duymam ama öyle bi içimden geldi.

Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi kaan kardeşimiz başta sikine takmadı çünkü götü rahat ve ddos atmak gibi boş işlerle uğraşmıyor(öyle umuyorum) fakat Zahura olayları açıkladıktan sonra Kaan Zahura'ya gerçekleri söyledi. Zahura 13 yaşında veled cahil kafayla mal gibi ddos attığı için * korkusundan tutuştu. Google gibi şirketler büyük bir olay olmadığı sürece log vermez ama siz yinede böyle mal mal işlerle uğraşmayın tebligat kağıdı geldiğinde babanız o kağıdı kıvırıp götünüze sokabilir normalde bu açıklamaları yapma gereksinimi duymam ama öyle bi içimden geldi.
knk kusura bakma da tam bir iskeletsin

2013 yılında kalan modemde port açık kaldıysa modemin firewallını değiştirebilirsiniz

knk kusura bakma da tam bir iskeletsin
Anlık çekmiştimde sonradan baya değiştim kardeşim saç falan ektirdim Şerit takip sistemi var, bizimde doğan vardı direksiyonu bırakınca otomatik sağa dönüyordu fakat sola dönmüyordu. Tabi o zamanlar yeni yeni teknoloji gelişiyor sadece sağa dönmesi bile mucizeydi. Sola dönmek için ilerden U dönüşü yapıp, direksiyonu bırakıp yine gitmek istediğimiz yere gidiyorduk. Şimdi Tesla çıkmış, Togg falan hepsi hikaye. Dedemin Torosu vardı direksiyonu çeviriyorsun ama düz gidiyordu, hey gidi günler

bunu kim kullanıyor allah aşkına direk suç bu paket olursun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt