hdd raid nasıl yapılır?

2 adet eş hddn olması gerekiyor bios menüden yapabilirsin kendi anakartının modeli ve raid yazarsan google da bulabilirsin
2 adet aynı disk sadece STRIPE ya da RAID0 ve RAID5 için gereklidir. Sadece raid kontrolcüsünü aktif ederek volumeraid atarsanız tek bir diskten ya da iki eş olmayan diskten raid yapabilirsiniz.

2 adet aynı disk sadece STRIPE ya da RAID0 ve RAID5 için gereklidir. Sadece raid kontrolcüsünü aktif ederek volumeraid atarsanız tek bir diskten ya da iki eş olmayan diskten raid yapabilirsiniz.
hocam şimdi şöyle ben valoranttan da hwid ban yedim van152 yi geçtim ve yeni hesap açınca val5 yiyorum formunuza göre evet hdd serialım değişmediği için banım kalkmıyor bunu raid ile yapabilir miyim normal raid mi raid0 mı yapmalıyım

hocam şimdi şöyle ben valoranttan da hwid ban yedim van152 yi geçtim ve yeni hesap açınca val5 yiyorum formunuza göre evet hdd serialım değişmediği için banım kalkmıyor bunu raid ile yapabilir miyim normal raid mi raid0 mı yapmalıyım
Raid0 falan fark etmez banını açan şey sizin raid kontrolcünüz.

When will you realize that you are using the same interface? He is not, should I be upset that you think you are knowledgeable and spread false information, should I be in favor of whether it is an 8tb disk connected to the volume raid to the system I am using right now. Look, the problem here is that the ignorant know everything, the virtuous person says he did not know, thank you for teaching.

Take a look at how the Sata interface works, how the AHCI controller works. All sata disks other than NVMe have the same interface, their speeds may vary, but all their features are the same. It's like having the same car with different engines. Since you have knowledge, you can open a topic in the forum so people can benefit. Information multiplies as you share, not by making it up your anus.
working?
2 identical disks are only required for STRIPE or RAID0 and RAID5. If you assign a volumeraid by activating the raid controller only, you can raid from a single disk or from two unmatched disks.
needs to be formated in ntfs right?

isvec cakısı abimi rage geçirtmissiniz :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt