hdd raid nasıl yapılır?

wakusthe

Gold Üye
anti-cheat sistemine karşı koyabilmek için gerekli olduğunu duydum gigabyte anakartlarda, nasıl yapıldığını bilen varsa anlatabilir mi ssd ve hdd kullanıyorum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kardeşim CAHİL MİSİNİZ APTAL MISINIZ BİLMEDİĞİNİZ KONUYA NEDEN YORUM YAPIYORSUNUZ. SSD İLE HDD ARASINDA HİÇBİR FARK YOKTUR!
Aynı konu geçerli!

İnsana kafayı yedirtiyorsunuz oğlum.
SSD ile HDD arasında HİÇBİR fark yoktur?
emin misiniz?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kanka Sence Adama Boşunamı İsveç Çakısı Ünvanı Verdiler Adam Demekki Donanımsal Bilgilere Sahip
kanka sen bence profil özel başlıklarının ünvan olup olmadığını öğren sonra gel

kanka sen bence profil özel başlıklarının ünvan olup olmadığını öğren sonra gel
Özel Başlık Olsa Bile İsveç Çakısı Bir Ünvan Sen Başka Birşey Olarak Algılıyorsan Akli Dengende Problem Var :uwot:

2 adet eş hddn olması gerekiyor bios menüden yapabilirsin kendi anakartının modeli ve raid yazarsan google da bulabilirsin

SSD ile HDD arasında HİÇBİR fark yoktur?
emin misiniz?
Aynı arayüzü kullandığını ne zaman anlayacaksın? O değil kendini bilgili sanıp yanlış bilgi yaymana mı üzüleyim şuanda kullandığım sisteme volume raide bağlı 8tb lık bir disk mi olduğuna mı yanayım. Bak sorun burada cahil her şeyi biliyorum der erdemli insan bilmiyordum öğrettiğin için teşekkür ederim der.

Sata arayüzünün nasıl çalıştığını, AHCI kontrolcüsünün nasıl işlediğini bir araştırın. NVMe harici tüm sata diskler aynı arayüze sahiptir hızları değişebilir ama bütün özellikleri aynıdır. Aynı arabanın farklı motorlara sahip olması gibi diyebilirim. Madem bilginiz var forumda konu açabilirsiniz insanlar yararlansın. Bilgi paylaştıkça çoğalır makatınızdan uydurdukça değil.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt