Hayatı yaşamak?

Arkadaşlar sürekli aynı şeyi görüyorum ve gözlemliyorum. Atanan ve ya bir iş sahibi olan herkes kredi çekip, bir ev alıp ömrü boyunca o krediyi ödemek için çalışıyor veya evlilik için para biriktiriyor daha sevgilisi bile yokken. Sizce bu mantıklıma 35 yaşıma kadar kredi ödeyip bir ev alıp sonrasında kirasız yaşamak mı? yoksa tam tersi hayata bir kere geliyorum 35-40 yaşında evim olsa ne olur? olmasa ne olur? Diyip parayı eğlence için ezmek mi? Eğlence olması şart değil hobi ile uğraşmak ta olabilir.
yaşım 17 ve 8 9 yaşımdan beri çalışıyorum ve ömrümün sonuna kadar bu böyle gidecek çünkü bu zamanda bir dayının olması lazım yoksa devletin gözünde çöpsun şu anki deet için konuşuyorum

biz bu dünyaya milyarlarca insan icinden geldik bu bir mucize gibi düşünün hayatın tadını cıkarmaya bakın

Bilmiyorum farklı bi hayat yaşamak istiyosun tamam mı onun içinde paran olması lazım ama paran olması için koyun gibi yaşamak lazım çok karışık :c

start living your life how you want to live it: spend your time doing things you enjoy and want to do.

Hayata bir kere geliyoruz yarına çıkacağımız bile net değil . O yüzden carpe diem :D

Bizler hayatta kalıyoruz dostum hayatı yaşamıyoruz

vala kral hayat cok zor cabalamak ozellkile baya zor kimseye yaranamıyorum ben 19 yaşındayım evliyim 17 yaşında evlendım ben kendi dügünümü kendim yapamadım ablam kredi cekti yaptım yoksa ben bişey yapamazdım hep borc borc avradı boşıcam az kaldı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt