Hayatı yaşamak?

Hocam güzel bir meslek al, maaşın yüksek olsun. Sağa sola para da vermessin, evini zaten alırsın güzel bir maaş alırsan biriktire biriktire.

Arkadaşlar sürekli aynı şeyi görüyorum ve gözlemliyorum. Atanan ve ya bir iş sahibi olan herkes kredi çekip, bir ev alıp ömrü boyunca o krediyi ödemek için çalışıyor veya evlilik için para biriktiriyor daha sevgilisi bile yokken. Sizce bu mantıklıma 35 yaşıma kadar kredi ödeyip bir ev alıp sonrasında kirasız yaşamak mı? yoksa tam tersi hayata bir kere geliyorum 35-40 yaşında evim olsa ne olur? olmasa ne olur? Diyip parayı eğlence için ezmek mi? Eğlence olması şart değil hobi ile uğraşmak ta olabilir.
paran varsa yaşarsın kral :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
cümleyi okuyunca mantıksız geliyor

düğün denen şey aşırı boş sana takılan altınların düğün masrafının 4/1 i bile değil
kredi çekip ev almak aşırı boş kredi çekip ev alıcaksan hiç alma sokakta yat yada ailenin yanında yaşa daha iyi

ne yazacamı bile bilemiyorum ben geleceği düşünemye korkuyorum geçmişe de bakmaya utanıyorum şimdilik düşünmemek istiyorum

50 yaşıma kadar çalışıp o yaştan sonra ne yapacağım en iyisi biraz birikim biraz eğlence sınırı aşmamak şartıyla bi zevk alamazsın bence 50 yaşından sonra

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Para bağlı

Hayatın tadını çıkar diyeceğim ama onun için paran olması lazım paranın olması için çalışman lazım yani 35 yasına kadar çalış birikim yap sonra hayatına bak.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt