HAYALİNİ EN ÇOK KURDUĞUNUZ ŞEY NEDİR ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CodeWare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kırılan monitör zaten 540hzdi maalesef hocam 😄 şimdi BenQ Zowie'nin 600hzlik olanı çıkmış kafam karisik 540 asus veya daha çikali 1 ay olmayan Zowie 600hz olan mi alsam diye düşünüyorum
benq baya tuzlu deilmi? 540 olanı 60k civarı diye biliyorum asus rogda çok iyi ama çok iyi bi görüntü kalite almak istiyosan benqya yapış direk

benq baya tuzlu deilmi? 540 olanı 60k civarı diye biliyorum asus rogda çok iyi ama çok iyi bi görüntü kalite almak istiyosan benqya yapış direk
fiyatının bir önemi yok hocam ya önemli olan isteğimi karşılaması evet benqya daha çok yakınım ama asusun ekranı gibi olsaydı keşke çerçevesiz ya asusun ekran o yüzden kararsız kaldım BenQ Zowie ve asus 540hz 42K falan şu an BenQ Zowie nin yeni çıkan 600hz olanı da 51K

fiyatının bir önemi yok hocam ya önemli olan isteğimi karşılaması evet benqya daha çok yakınım ama asusun ekranı gibi olsaydı keşke çerçevesiz ya asusun ekran o yüzden kararsız kaldım BenQ Zowie ve asus 540hz 42K falan şu an BenQ Zowie nin yeni çıkan 600hz olanı da 51K
600hz olanı al sistemin çokmu üst düzey bu kadar yüksek hzlere yöneliyosun 😅

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt