Çözüldü Hatred Project sattığı üründeki sorunun çözülmesi yerine alıcı kaynaklı hata diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hsv

Diamond Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @hatredproject
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Üründe sorunlar olmasına rağmen sizden kaynaklı denilerek geçiştiriliyor
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 22.09.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/hatred...ed-woofer-undetected-ve-uygun-fiyatlar.58540/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; Detaylı incelenmesi için ticket transcriptlerini paylaşıyorum

sslerin açılmadığına dair gelen mesaj üzerine winrar olarak eklenmiştir;
İndirime:
WT:
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Merhaba, ürünü denemek için 3 günlük satın alım yaptım ve ilk gün devamlı olarak oyun içerisinde crash atıyordu bunu tickette belirttim ve discord üzerinden anydesk bilgim istendi @epicshqtz23 discord numaralı kişi anydesk'ime bağlandı ve önce bazı şeylere baktı daha sonrasında hile menüsünden skeleton'u kapattığımda crash sorununun çözüldüğünü belirtti ve ayrıca trigger bot ve bunnyhop gibi şeylerinde çalışmadığını söyledi, madem bu şeyler çalışmıyor neden hilede ekli ve ürünü satın alacak kişilere bildirilmiyor şuan için bakımda vs diyerek.
Daha sonrasında tam crash sorunum çözüldü derken artık stabil ayarlarda oynarken 2-3 oyunda bir oyun içerisinde inject olmuyordu ve bunu belirttiğim zaman yine aynı arkadaş önce bilgisayarıma bağlandı ve bazı şeyler yaptı daha sonrasında aynı hataları almaya devam ettim ve kullanıcı hatası diyerek geçiştirildi. 2. Günün ortasında hile oyuna girdiğinizde hala crash veriyordu ve bunu ticket açıp bildirdiğim zaman genel sorun düzelecek denildi peki dedim ve bekledim. Bugün içerisinde ürüne güncelleme gelmiş ve ürünü indirdim fakat crash sorunu hala devam ediyor ve arkadaşa belirttiğimde admin olarak gözüken @! Misaki kullanıcı adlı kişi gelip genel sorun olarak belirtti bende gidip vouches kanalında -rep ⁠🟢︱hatred ürünü 3 günlük deneme olarak aldım ve ilk gün crash sorunu vardı iskeletonla halledildi denildi fakat daha sonrasında düzenli olarak 2-3 maçta bir injectlememeye başladı ve 10 maç oynuyorsan 3-4 ü hilesiz şekildeydi ( oyun içerisinde inject olmadığı için çalışmadığı zaman kapat aç tekrar injectle yapamıyorsun) ve dünden beridir de oyuna girdiğin zaman hata alıyorsun oyun kapanıyor. Ürün güzele benziyor fakat ingiliççe. bu yazıyı yazdım ve hemen @hatred önce bir mesaj attı ve olumsuz bir vouches olmasına rağmen silmeyeceğini belirtip diğer kullanıcılarım bu hatayı almıyor dedi :) misaki adlı kişinin zaten @84 numaralı tickette nasıl bir anda belirdiğini görebilirsiniz.

Ayrıca hatred'in inatla konunu açmanı bekliyorum vs diyerek beni kışkırtmaya çalışmasıda komikti.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Yüzümüze karşı cümle kuramayanlar, arkamızdan kompozisyon yazıyor...

transcriptlere erişim sağlanamıyor, ss olarak koyun.

Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Üründe sorunlar olmasına rağmen sizden kaynaklı denilerek geçiştiriliyor
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/hatred...ed-woofer-undetected-ve-uygun-fiyatlar.58540/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; Detaylı incelenmesi için ticket transcriptlerini paylaşıyorum

Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Merhaba, ürünü denemek için 3 günlük satın alım yaptım ve ilk gün devamlı olarak oyun içerisinde crash atıyordu bunu tickette belirttim ve discord üzerinden anydesk bilgim istendi @epicshqtz23 discord numaralı kişi anydesk'ime bağlandı ve önce bazı şeylere baktı daha sonrasında hile menüsünden skeleton'u kapattığımda crash sorununun çözüldüğünü belirtti ve ayrıca trigger bot ve bunnyhop gibi şeylerinde çalışmadığını söyledi, madem bu şeyler çalışmıyor neden hilede ekli ve ürünü satın alacak kişilere bildirilmiyor şuan için bakımda vs diyerek.
Daha sonrasında tam crash sorunum çözüldü derken artık stabil ayarlarda oynarken 2-3 oyunda bir oyun içerisinde inject olmuyordu ve bunu belirttiğim zaman yine aynı arkadaş önce bilgisayarıma bağlandı ve bazı şeyler yaptı daha sonrasında aynı hataları almaya devam ettim ve kullanıcı hatası diyerek geçiştirildi. 2. Günün ortasında hile oyuna girdiğinizde hala crash veriyordu ve bunu ticket açıp bildirdiğim zaman genel sorun düzelecek denildi peki dedim ve bekledim. Bugün içerisinde ürüne güncelleme gelmiş ve ürünü indirdim fakat crash sorunu hala devam ediyor ve arkadaşa belirttiğimde admin olarak gözüken @! Misaki kullanıcı adlı kişi gelip genel sorun olarak belirtti bende gidip vouches kanalında -rep ⁠🟢︱hatred ürünü 3 günlük deneme olarak aldım ve ilk gün crash sorunu vardı iskeletonla halledildi denildi fakat daha sonrasında düzenli olarak 2-3 maçta bir injectlememeye başladı ve 10 maç oynuyorsan 3-4 ü hilesiz şekildeydi ( oyun içerisinde inject olmadığı için çalışmadığı zaman kapat aç tekrar injectle yapamıyorsun) ve dünden beridir de oyuna girdiğin zaman hata alıyorsun oyun kapanıyor. Ürün güzele benziyor fakat ingiliççe. bu yazıyı yazdım ve hemen @hatred önce bir mesaj attı ve olumsuz bir vouches olmasına rağmen silmeyeceğini belirtip diğer kullanıcılarım bu hatayı almıyor dedi :) misaki adlı kişinin zaten @84 numaralı tickette nasıl bir anda belirdiğini görebilirsiniz.

Ayrıca hatred'in inatla konunu açmanı bekliyorum vs diyerek beni kışkırtmaya çalışmasıda komikti.
Transcriptlere sağ tıkla farklı kaydet diyip html olarak kaydet, hepsini bir winrar dosyasında topla ondan sonra bir dosya yükleme sitesine yükle bize at winrarı öyle incelesinler

sonucta yeni bir firma ne olacağını azçok bizde tahmin edebiliyoruz gecmıs olsun diliyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhabalar, konuyu bizzat ben açmasını istedim böylelikle tüm cheatglobal ailesi hem bizleri görücek hemde konu ile alakalı bir yoruma sahip olucak.

Öncelikle alıcı kaynaklı sorunu açıklıyalım.

- Valorant'a dün gelen güncelleme ile alınan hatayı 1 saat önce fixledik fakat bu arkadaşta hala veriyordu bu yüzden developer ile iletişime geçip sorunu çözmek için bilgi almak istedim ve ek yeni loader gönderdi böylelike sorunun çözülüceğini düşünüyorduk.

Bir çok müşteri sorunu almıyorsa sorun ne olur?
Ürünümüzü kullanan bir çok müşterimiz mevcut ve yüksek elolarda oynuyorlar böylelikle ürün " Half-Detected " veya " Detected " değildir bunu geçiyorum, aldığı hata yeni gelen güncelleme ile tüm müşterilerimizde çözüldü buda tek taraflı bir hata yani bizden kaynaklı değil ama sorunu çözmeye yardım etmeye çalıştık.

Ürünü satın aldığı günden beri anlık destek.

Arkadaş satın aldığı günden beri anlık destek, anydesk ile kurulum yardımı ve üründe ki bir problemi çözmek için destek sunduk diğer satıcılar gibi klavuz gönderip yap hadi git demedik biz yardımcı olduk.

ESP ve oyun içi crash problemleri nedir?
Üründe şuanda skeleton açtığı zaman %50 kullanıcılar Crash yiyor kimisi yemiyor bu arkadaş crash yediği için açmamasını söyledik, diğer aldığı hatalarıda Developerın türk yardımcısı olan @shqtz ile bizzat çözmek için yardımcı olduk ve çözdük.

Ticket üzerinde bizlere karşı agresif konuşma
Yetkilim olan misaki ticketda agresif çıkıştığı için tabiki doğal olarak Yetkilimizde çıkıştı arkadaşa o bize çıkışınca tabiki bunun için özür dileriz bir daha hiç bir kimseye yaşatmıcağımız bir durum.

Ürün çalışma ve teknik sorun alım öncesi yapılması gerekenler?
Bir ürün alıyorsanız bunu detaylı araştırın türkiyede AM5 Anakart kullanan kişi sayısı az bir çok hile developerı AM4 Anakartlar ile uyumlu çalışan hileler yapar bizimkide AM4 ile tam uyumlu çalışıyor arkadaş bunu sormadı ve biz aldığı günün gecesi bu durumu belirttik kendisine.

Ürün oyunda crash atıyor bu ne saçmalık felanmı?
Ürünümüzün menüsü bile oyuna inject olmuyor tamamı ile UD tutmak için herşeyi yapıyoruz ve ürün ile lobide her ayarı yapıp oyuna girmenizi öneriyoruz bunu duyurularda belirttik oyun içinde ayar yapmayın crash yerseniz tekrar inject edemezsiniz çünkü envnater changer gibi durumlar olduğu için oyun içinde inject atarsanız crash yersiniz, bu durumda bizlik olmaz çünkü sizlere bunu söyledik.

Çalışmayan Trigger bot ve Bunny hop?
Ürünün durumunu kötülememesi için, test amaçlı üründen kaldırılmış ve yan loaderdan testerlar ve developerlar tarafından UD şekilde ürüne geri eklenmesi için kaldırılan özelliklerdir, bu özellikleri sizlere sağlarız fakat Ürün bu durumda " Half - Detected " durumuna gelir ve buda sizin düşük elolarda Vanguard tarafından ek kontroller ve denetimlerden ban yemenizi sağlar biz bunun önüne geçiyoruz fakat siz bizlere bundan dolayı şikayetçi oluyorsunuz malesefki amacımız ürünü UD tutmak tabi isterseniz sizlere özel yapalım sorun yok.

Ek sorulara her zaman açığım kimseyi dolandırmadık bugüne kadar tüm müşterilerimizin %65 i cheatglobalden geldi bu konu açılmadan önce bizzat açmasını ben söyledim arkadaşı banlamadık vouchesini bile silmedik ki alan kişiler önceden görsün biz yorumlara açık bir mağazayız politikalarımız mevcut kimseyi yarı yolda bırakmayız.

sslerin açılmadığına dair gelen mesaj üzerine winrar olarak eklenmiştir;
İndirime:
WT:

Loaderi de atmıs kıyamamıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt