Hatred Project ile çalışıcak grafik tasarımcısı aranıyor.

Bu konu ne dost, size ajanslar mı teklif edecek forumdan tasarımcı konularına bakacaksın birini seçip alacaksın neden birisi gelip sana ben size tasarımcı olarak çalışmak istiyorum desin ofiste firma mı işletiyorsunuz? @Levuse @Eowin'i inceleyebilirsin.
La sanane her şeye sen niye maydanoz oluyosun okullarınız başlamadı mı sizin hiçbir vasfı yok elamanın önüne gelene saldırıyor isteyen istediği konuyu açar sinir etti la hey Allahım yarabbim

Böyle bir durumun yaşanmaması için tasarımın son hali üzerine filigran ekleyip kendisine ileteceğim ödeme ondan sonra gerçekleşecek :)

Bu işi ilk defa yapmıyoruz.
Sizi hedef alacak herhangi bir karalama yapmadım, sadece olası bir durumda yaşanacak şeyi söyledim.

@hatredproject madem böyle bir şeye ihtiyacınız var @licores bu adama gidin iş yapın derim projelerine profiline gidip konularına bakıp çalışmalarına bakabilirsiniz inanılmaz iyi yapıyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
La sanane her şeye sen niye maydanoz oluyosun okullarınız başlamadı mı sizin hiçbir vasfı yok elamanın önüne gelene saldırıyor isteyen istediği konuyu açar sinir etti la hey Allahım yarabbim
gereksiz bir yorum atmış arkadaş takmadım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt