Çözüldü Hatred project Hakkında şikayetçiyim d0landırıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
boş yapıyorsun yapma kardeşim ciddiyim delay bandayım çok fazla spof denedim arkadaşım sana yönlendirdi ama ürünü almadan önce sorunumu çözmem gerekiyordu ama senin gibi bir satıcı ile kesinlikle iş yapılmaz insanların sizden uzak durması lazım
Dostum açıklaması çok basit, biz ürün satmaya çalışmıyoruz koyduk satın alan alır satın alamyan kimseye destek hizmet sunmuyoruz bunu sunmak zorunda değiliz benim sunucum CheatGlobal discordu değil senin hatana yardımcı olayım git burada açmışsın konu bende yazmışım riot games problemi çözer kimse çözemez diye ayrıca şikayet konusu senin bile değil buraya yazıyorsun.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaştan dün gece spoofer aldım delay banım vardı. Lakin Ghostly denen lavuk uyanık olduğu için bypassı ayırmış spooferdan onun içinde valorant oynadığınız süre boyunca para vermeniz gerekiyor. Arkadaşı tanımam etmem lakin dün gece satın aldıktan sonra bypass ayırma muhabbeti bu sabah geldi ve satıcı arkadaşın bana ilk teklifi hemen sınırsız lifetime bypass verebiliriz dedi.
Bedava bir şekilde vermeyi teklif ettim arkadaşa, çünkü dün satın aldığında spoofer ve bypass birlikte satılıyordu sabah ayırdılar bizde telafi yapmak zorundaydık.

yetmedi mi bu iğrenç satıcının şikayet konuları

yetmedi mi bu iğrenç satıcının şikayet konuları
Tam olarak benden ne satın aldınız, boş boş anlamadan etmeden yorum atıyorsunuz adam bilmiyor etmiyor hiç birşey ayak üstü bizi tokatlamaya kalkıyor haksız olduğu halde konu açıyor açıklamayı okuyup birde ona göre cevap versene :)

Tam olarak benden ne satın aldınız, boş boş anlamadan etmeden yorum atıyorsunuz adam bilmiyor etmiyor hiç birşey ayak üstü bizi tokatlamaya kalkıyor haksız olduğu halde konu açıyor açıklamayı okuyup birde ona göre cevap versene :)
sence bu konudan mı bahsediyorum.sizden bir ürün almama gerek yok açılan birden fazla şikayet zaten kalitenizin yerlerde olduğunu anlamam için yeterli.senden alacağıma gidip daha kaliteli bir satıcıdan alırım forumdada bu kaliteli satıcılar bulunuyor.ben senin urunlerine laf etmedim fark ettiysen kişiliğin iğrenç.

boş yapıyorsun yapma kardeşim ciddiyim delay bandayım çok fazla spof denedim arkadaşım sana yönlendirdi ama ürünü almadan önce sorunumu çözmem gerekiyordu ama senin gibi bir satıcı ile kesinlikle iş yapılmaz insanların sizden uzak durması lazım
Oğlum adam enayi mi? Sen adamdan bir şey almadan adam sana neden yardımcı olsun? Adam sana niye vaktini harcasın herkesin vakti değerli.

sence bu konudan mı bahsediyorum.sizden bir ürün almama gerek yok açılan birden fazla şikayet zaten kalitenizin yerlerde olduğunu anlamam için yeterli.senden alacağıma gidip daha kaliteli bir satıcıdan alırım forumdada bu kaliteli satıcılar bulunuyor.ben senin urunlerine laf etmedim fark ettiysen kişiliğin iğrenç.
Toplamda 2 adet şikayet konusu açıldı adıma 1 tanesi müşterinin yanlış anlaşılmasıydı adama 100 kere açıklamamıza rağmen bizi yanlış anlamıştı ve konu da yetkililerde söyleyince seste 100 kere daha anlatınca anladı ve problemi çözdük.
Bu arkadaş beni tokatlamaya çalışıyor açıklamayı bi dikkatlice okumanı tavsiye ederim

Oğlum adam enayi mi? Sen adamdan bir şey almadan adam sana neden yardımcı olsun? Adam sana niye vaktini harcasın herkesin vakti değerli.
Anlayan birisi çıktı sonunda teşşekürler birde şikayet konusuna bakıp açıklamamı okuyup yanıt yaparsan sevinirim <3

Gelelim zırto bir konuya lütfen ürün satın almadan ürünün ne işe yaradığını iyice öğrenin!

Arkadaş bizden 3 günlük hile keyi ve bypass alıyor sırf oyuna giriş sağlayabilmek için parayı aldıktan sonra hizmet amaçlı pc bağlanıp kurulum yaparken arkadaşın valorantı yüklediğini görüyorum ve satın almadan önce 10 kere Banlımısınız sorusuna hayır diyor, sonrasında tekrardan neden format attığını sorduğum hesabının kitlendiğini söylüyor bende Delay ban yiceğini ve spoofer almadan ürünleri kullansan bile süren çöpe gider aktif etme git spoofer satın al olayı çöz dedim arkadaş iade istedi bende iade yapmıcağımı politikalar ve şartlar olduğunu bu durumun bizimle ilgisinin olmadığını sizlere sorduğumuzu ve olmadığını söylediniz üstüne üstlük gelip bizlere şu cümleleri kurdunuz; " Sizin karnınızın benim paramla doyuyor! " , " Paranız yoksa , atın daha fazla atayım " , " Zaten arkadaşımın hesabından transfer ettim parayı bankayı arayıp banka hesabımı çaldığınızı söylicem ve iade isticem param yatıcak " . Bu durumda sizler bizlere üstden konuştuğunuz için ürün developerı arkadaşımız sizinle birebir DM yolu ile dalga geçip aşşağalamış çünkü bir ezik olduğunuzu düşünmüş biz sizlere sorup yardımcı olmaya çalıştığımız halde bizi zorbalamaya ve aşşağalamaya kalktınız sizlere bu durumda hiç bir satıcı zaten iade geçmez biz haklıyız.
Yav güzel kardeşim müşteriye ürünleri teslim edin. Bypasıda verin adam ne yapmak istiyorsa yapsın adamın format atması yada bir önceki hesabının kısıtlanması sizi ne alakadar eder? Ayrıca kontrol ettim ürün açıklamanız eksik. Bu durumdan siz sorumlu tutulursunuz müşteriyi yeterince bilgilendirmediğiniz için.

Toplamda 2 adet şikayet konusu açıldı adıma 1 tanesi müşterinin yanlış anlaşılmasıydı adama 100 kere açıklamamıza rağmen bizi yanlış anlamıştı ve konu da yetkililerde söyleyince seste 100 kere daha anlatınca anladı ve problemi çözdük.
Bu arkadaş beni tokatlamaya çalışıyor açıklamayı bi dikkatlice okumanı tavsiye ederim
dostum benim şikayet konusu ile ilgim yok.bir satıcısın benim senin hakkında hatırladığım her konu satış yaparken düzgün bir dil kullanmadığın(argo,küfürden bahsetmiyorum)dan bahsediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt