Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @hatredproject
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : dolandırıcılık, küfür
gerçekleştiği tarih nedir : 4.10.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/hatred...inda-teslimat-guevenilir-hizla-kazanin.58971/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller ;
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Hatred project adlı kişiden bypass ve 3 günlük hile satın almak için yazdım ve anlaştık bana sadece banın varmı dediler ve banım yoktu yok dedim banım halada yok sonra hesaplarına parayı attıktan sonra bana senin delay banın var dediler ürünü almadan önce kesinlikle böyle birşey demedi ben kaç çeşit ban olduğunu nerden bilebilirim ürünün açıklamasını yapmadı sonra diyor o benim sorunumu ve daha sonra argo kelimeler ile bana hitapda bulundular benim paramı aldıkları halde bana git bizi davaya ver dediler bütün resimleri ek te gösterdim unutuklarımda olabilir ticketimi hemen sildiler ve daha ürünü teslim etmeden beni discord sunucusundan kısıtladılar açıklamaları ise diyalog kurmamış bir discord sunucusunda ticket açtıgında ve ürünü aldıgım insan gitti onun yerine 10 kişi ile muhtap oluyorum 10 kişiye ayrı ayrı anlatıyorum ve bana argo kelimeler söylüyorlar benden aldıkları para ile beni küçük düşürmeye çalışıyorlar kafalarına göre beni susturuyorlar discordan ve onların parasını ben almışım gibi bana sen bizi s*kmeye çalışıyorsun diyorlar gerçekten böyle bir kullanıcılardan ürün almayın beni dilenci durumuna düşürdüler hakkımı aradıgım için satın aldıgımda dedim ürünümü iade edin edemeyiz ve ben haklı oldugum halde beni discordan kısıtladılar ve ürünlerime teslim edilmedi ve ücretimin iadesini bu kullancılarında gereginin yapılmasını istiyorum bana dalga geçer gibi hesap numaralarını atıp para atsana diyorlar karşılarında enayi var sanki gerçekten aldıkları parada bana göre az para değil verdikleri hile kalitesiz beni başka discordlara çagrıyolar tehdit eder gibi beni kışkırtıyorlar git davaya ver git bankanı ara git cheatglobal a selamımızı söyle gibi tabirler benim param onlarda olmasına ragmen beni küçük duruma düşürüyolar en kısa zamanda iademin yapılmasını arz ederim ve kesinlikle hatredprojecten ne olursa olsun ürün satın almayın DOLANDIRICI.
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : dolandırıcılık, küfür
gerçekleştiği tarih nedir : 4.10.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/hatred...inda-teslimat-guevenilir-hizla-kazanin.58971/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
;
)Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Hatred project adlı kişiden bypass ve 3 günlük hile satın almak için yazdım ve anlaştık bana sadece banın varmı dediler ve banım yoktu yok dedim banım halada yok sonra hesaplarına parayı attıktan sonra bana senin delay banın var dediler ürünü almadan önce kesinlikle böyle birşey demedi ben kaç çeşit ban olduğunu nerden bilebilirim ürünün açıklamasını yapmadı sonra diyor o benim sorunumu ve daha sonra argo kelimeler ile bana hitapda bulundular benim paramı aldıkları halde bana git bizi davaya ver dediler bütün resimleri ek te gösterdim unutuklarımda olabilir ticketimi hemen sildiler ve daha ürünü teslim etmeden beni discord sunucusundan kısıtladılar açıklamaları ise diyalog kurmamış bir discord sunucusunda ticket açtıgında ve ürünü aldıgım insan gitti onun yerine 10 kişi ile muhtap oluyorum 10 kişiye ayrı ayrı anlatıyorum ve bana argo kelimeler söylüyorlar benden aldıkları para ile beni küçük düşürmeye çalışıyorlar kafalarına göre beni susturuyorlar discordan ve onların parasını ben almışım gibi bana sen bizi s*kmeye çalışıyorsun diyorlar gerçekten böyle bir kullanıcılardan ürün almayın beni dilenci durumuna düşürdüler hakkımı aradıgım için satın aldıgımda dedim ürünümü iade edin edemeyiz ve ben haklı oldugum halde beni discordan kısıtladılar ve ürünlerime teslim edilmedi ve ücretimin iadesini bu kullancılarında gereginin yapılmasını istiyorum bana dalga geçer gibi hesap numaralarını atıp para atsana diyorlar karşılarında enayi var sanki gerçekten aldıkları parada bana göre az para değil verdikleri hile kalitesiz beni başka discordlara çagrıyolar tehdit eder gibi beni kışkırtıyorlar git davaya ver git bankanı ara git cheatglobal a selamımızı söyle gibi tabirler benim param onlarda olmasına ragmen beni küçük duruma düşürüyolar en kısa zamanda iademin yapılmasını arz ederim ve kesinlikle hatredprojecten ne olursa olsun ürün satın almayın DOLANDIRICI.