xXbabapro974xX
Uzman Üye
Ne alaka lan neyse denerim bi araval 5 yediysan sa altdan vanguardi kapa pc yi reset at tekrar dene oyuna giriş yapcak
Ne alaka lan neyse denerim bi araval 5 yediysan sa altdan vanguardi kapa pc yi reset at tekrar dene oyuna giriş yapcak
reis vanguar öyle bir hata veriyor işe yariyor bende ondan dedimNe alaka lan neyse denerim bi ara
val5 ban demek değilmi kankareis vanguar öyle bir hata veriyor işe yariyor bende ondan dedim
Yok kankı bağlanti hatasi valorant zaten bunlari yazmiş val 5 şu hatadir diye flnval5 ban demek değilmi kanka
benim dediğim val-5 hesaptan atması ve bir daha hesaba girilememesiYok kankı bağlanti hatasi valorant zaten bunlari yazmiş val 5 şu hatadir diye fln
Merhaba arkadaşlar konuyu uzatmayacağım bu spoofere para ödemeyin.
Bakvalo.net adlı sitenin hashvalo ile ortak yaptığı ve tüm bilgisayarlarda çalışan(lafta) spooferi.
Satış Konu Linki:
https://cheatglobal.com/konu/her-bilgisayarda-calisan-valorant-spoofer.24154/
Spooferi bize ulaştıran Mehmet nickli arkadaşa teşekkür ederiz.
Videolu Anlatım:
Kullanım:
Temizle1.bat'ı Yönetici aç.
Temizle2.bat'ı Yönetici aç.
Daha Sonra Videoda Gördüğünüz Gibi Driveri Load Ediniz.
-He Unuttum CMDYe Spoofu yaptıktan sonra alttaki komutu girmeyi unutmayın.Kod:sc stop iphlpsvc
%100 Çalışma garantisi verilmiyor.
NOT: Arkadaşlar spooferin ana exesi girişi uzun sürdüğü için sizleri bekletmeden dosyaları aldık. Ve burada dosyalarını paylaşıyoruz. Kırdığımıza dair yukarıdaki fotoğraf yeterince kanıt olacaktır.
İndirme Link:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Virüs Total:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
+ Lenovo
+ Asus
+ Dell
+ Moonster
Hash Spoofer! Bu Spoofer ile Bios up-down yapmanıza, Format atmanıza hatta valorantı silmenize bile gerek yok! Keyinizi girin, aktif edin. Valorant dahil tüm oyunlarda ve tüm bilgisayarlarda çalışmaktadır.
+ Bütün HWID ban atan oyunlarında Çalışmaktadır.
+ Windows 10 all versiyon
+ Windows 11
Sürümlerinde test edilmiştir.
yardımcı olabilecek birisi var mı acaba yaGaliba artık çalışmıyor, dün olmuştu bugün tekrar denediğimde VAN 152 Hatası ile karşılaştım.