colorama
from colorama import Fore, Style
import time
# Colorama'yı başlat
colorama.init()
# Sabit lisans anahtarı
license_key_valid = "YuhAmkBununasılbulduncocuksenkalkbilimfuarınaflngötiriyimsenibidahakırmabaşkalarıdakırsın812039812038102938120381239"
def verify_license(user_input):
"""Girilen anahtarı doğrular."""
return user_input == license_key_valid
def main():
# Karşılama mesajı
print(Fore.CYAN + Style.BRIGHT + "HoÅŸgeldin!")
print(Fore.MAGENTA + "(S) II" + Style.RESET_ALL)
print(Fore.YELLOW + "[+] Şu anda test yazılımı kullanıyorsunuz!")
print("[+] Bir hata bulursanız bana ulaşın: Discord: nowzy.cc" + Style.RESET_ALL)
# Lisans anahtarı girişi
license_key = input(Fore.GREEN + "[>] Lisans: " + Style.RESET_ALL)
# Lisans doÄŸrulama
if verify_license(license_key):
print(Fore.GREEN + "[+] DoÄŸru anahtar! Hesaplar veriliyor..." + Style.RESET_ALL)
time.sleep(2)
print("[+] Tebrikler! Discord: nowzy.cc2„¯Îa
en bunu kırma saymam şifre kaymışPython:colorama from colorama import Fore, Style import time # Colorama'yı baÅŸlat colorama.init() # Sabit lisans anahtarı license_key_valid = "YuhAmkBununasılbulduncocuksenkalkbilimfuarınaflngötiriyimsenibidahakırmabaÅŸkalarıdakırsın812039812038102938120381239" def verify_license(user_input): """Girilen anahtarı doÄŸrular.""" return user_input == license_key_valid def main(): # Karşılama mesajı print(Fore.CYAN + Style.BRIGHT + "HoÅŸgeldin!") print(Fore.MAGENTA + "(S) II" + Style.RESET_ALL) print(Fore.YELLOW + "[+] Åžu anda test yazılımı kullanıyorsunuz!") print("[+] Bir hata bulursanız bana ulaşın: Discord: nowzy.cc" + Style.RESET_ALL) # Lisans anahtarı giriÅŸi license_key = input(Fore.GREEN + "[>] Lisans: " + Style.RESET_ALL) # Lisans doÄŸrulama if verify_license(license_key): print(Fore.GREEN + "[+] DoÄŸru anahtar! Hesaplar veriliyor..." + Style.RESET_ALL) time.sleep(2) print("[+] Tebrikler! Discord: nowzy.cc2„¯Îa
Dump atılabilir.b
en bunu kırma saymam şifre kaymış
turkce karakter kodlaması yuzundendir ob
Oops, fixed.b
import colorama
from colorama import Fore, Style
import time
# Colorama'yı başlat
colorama.init()
# Sabit lisans anahtarı
license_key_valid = "YuhAmkBununasılbulduncocuksenkalkbilimfuarınaflngötiriyimsenibidahakırmabaşkalarıdakırsın812039812038102938120381239"
def verify_license(user_input):
"""Girilen anahtarı doğrular."""
return user_input == license_key_valid
def main():
# Karşılama mesajı
print(Fore.CYAN + Style.BRIGHT + "Hoşgeldin!")
print(Fore.MAGENTA + "(S) II" + Style.RESET_ALL)
print(Fore.YELLOW + "[+] Şu anda test yazılımı kullanıyorsunuz!")
print("[+] Bir hata bulursanız bana ulaşın: Discord: nowzy.cc" + Style.RESET_ALL)
# Lisans anahtarı girişi
license_key = input(Fore.GREEN + "[>] Lisans: " + Style.RESET_ALL)
# Lisans doğrulama
if verify_license(license_key):
print(Fore.GREEN + "[+] Doğru anahtar! Hesaplar veriliyor..." + Style.RESET_ALL)
time.sleep(2)
print("[+] Tebrikler! Discord: nowzy.cc bana yaz 100X Promo kodu." + Style.RESET_ALL)
else:
print(Fore.RED + "[!] Yanlış anahtar! Programı kırmaya çalışmayın." + Style.RESET_ALL)
if __name__ == "__main__":
main()
of dc gelOops, fixed.
Python:import colorama from colorama import Fore, Style import time # Colorama'yı başlat colorama.init() # Sabit lisans anahtarı license_key_valid = "YuhAmkBununasılbulduncocuksenkalkbilimfuarınaflngötiriyimsenibidahakırmabaşkalarıdakırsın812039812038102938120381239" def verify_license(user_input): """Girilen anahtarı doğrular.""" return user_input == license_key_valid def main(): # Karşılama mesajı print(Fore.CYAN + Style.BRIGHT + "Hoşgeldin!") print(Fore.MAGENTA + "(S) II" + Style.RESET_ALL) print(Fore.YELLOW + "[+] Şu anda test yazılımı kullanıyorsunuz!") print("[+] Bir hata bulursanız bana ulaşın: Discord: nowzy.cc" + Style.RESET_ALL) # Lisans anahtarı girişi license_key = input(Fore.GREEN + "[>] Lisans: " + Style.RESET_ALL) # Lisans doğrulama if verify_license(license_key): print(Fore.GREEN + "[+] Doğru anahtar! Hesaplar veriliyor..." + Style.RESET_ALL) time.sleep(2) print("[+] Tebrikler! Discord: nowzy.cc bana yaz 100X Promo kodu." + Style.RESET_ALL) else: print(Fore.RED + "[!] Yanlış anahtar! Programı kırmaya çalışmayın." + Style.RESET_ALL) if __name__ == "__main__": main()
Oops, fixed.
Python:import colorama from colorama import Fore, Style import time # Colorama'yı başlat colorama.init() # Sabit lisans anahtarı license_key_valid = "YuhAmkBununasılbulduncocuksenkalkbilimfuarınaflngötiriyimsenibidahakırmabaşkalarıdakırsın812039812038102938120381239" def verify_license(user_input): """Girilen anahtarı doğrular.""" return user_input == license_key_valid def main(): # Karşılama mesajı print(Fore.CYAN + Style.BRIGHT + "Hoşgeldin!") print(Fore.MAGENTA + "(S) II" + Style.RESET_ALL) print(Fore.YELLOW + "[+] Şu anda test yazılımı kullanıyorsunuz!") print("[+] Bir hata bulursanız bana ulaşın: Discord: nowzy.cc" + Style.RESET_ALL) # Lisans anahtarı girişi license_key = input(Fore.GREEN + "[>] Lisans: " + Style.RESET_ALL) # Lisans doğrulama if verify_license(license_key): print(Fore.GREEN + "[+] Doğru anahtar! Hesaplar veriliyor..." + Style.RESET_ALL) time.sleep(2) print("[+] Tebrikler! Discord: nowzy.cc bana yaz 100X Promo kodu." + Style.RESET_ALL) else: print(Fore.RED + "[!] Yanlış anahtar! Programı kırmaya çalışmayın." + Style.RESET_ALL) if __name__ == "__main__": main()
Ödüle ihtiyacım yokof dc gel
Tüh bende yabancı sandım bu adamı xdÖdüle ihtiyacım yok