Bende düşünüyorum bunuipad pro 11
35k bence bir tablet için yüksek bir bütçe. Bu bütçeye bir masaüstü alsan daha mantıklı derdim fakat ginede soruna cevap vereyim;Pubg oynamak için tablet alicam elimde mini 5 var isteklerimi karşılamıyor yeni bir tablete geçmek istiyorum ios veya android olabilir bütçe 10k-25k arası
Önerileriniz yüksek olursa bütçeyi 35k ya kadar cıkartabilirim
4070 li masaüstüm var zaten ondan gerek yok bence. Huawei Matepad isinmasi falan nasil isinir mi oyundayken falan?35k bence bir tablet için yüksek bir bütçe. Bu bütçeye bir masaüstü alsan daha mantıklı derdim fakat ginede soruna cevap vereyim;
Bu ürün için bol araştırma yaptım ve bu hafta satın alacağım. Alacağım tablet Huawei Matepad 11. Sahibinden gibi siteler üzerinde sıfır kapalı kutu klavye dahil 8000-9000 gibi fiyatlara satılıyor. Eğer ben sıfır almak istiyorum garanti olsun diyorsan Huawei'nin kendi sitesi üzerinden alabilirsin. 120hz ve kaliteli ekranı ile oyun oynarken sana herhangi bir sorun çıkarmayacak tablet. Tablet hakkında yaklaşık 9-10 saat araştırma yaptım ve bolca değerlendirme videosu izledim. Kendi araştırmalarıma göre konuşuyorum çünkü bazı değerlendirme videoları sırf sponsorlu olduğundan tableti övmek için herşeyi yapıyor ve kötü yanlarını saymıyorlar. Tabletin tek kötü yanı Google tabanlı olan uygulamaları kurarken veya kullanırken küçük sorunlar yaşanması. Fakat çoğu Google tabanlı uygulamaya GBox ile erişebiliyorsun.
Bazı forumlarda gördüğüm kadarıyla ısınma sorunu yaşayanlar olmuş PUBG gibi oyunları oynarken fakat göz attığımda böyle konu açan kişilerin çoğunun tableti aldıktan 4-5 sene sonra bu şikayetleri yaptığını gördüm. Kısacası tableti iyi kullanır ve düzenli bakımlarını yaptırırsan hiçbir sorun olmaz. Ayrıca bütçenin yüksek olduğunu tekrar göze katarsak Huawei Matepad 11.5'de alabilirsin. Matepad 11.5 Huawei'nin kendi sitesi üzerinde 13.999,00₺ gösteriliyor. ( Klavyeli hali. )4070 li masaüstüm var zaten ondan gerek yok bence. Huawei Matepad isinmasi falan nasil isinir mi oyundayken falan?
samsung tablet ama küçük ekran olanlardan mini5 kullanıyorsun zatenmini 5 vardi gayet güzeldi de artik baya guncelleme falan geldi kasmaya basladi. peki sen ne önerirsin?