Kaptanamora1
Normal Üye
Wsmt2 için bypass ve ejder botu lazım kendim programlama bilmiyorum source olsa bile bişi yapamam yardımınn lazımmmm Dream
konuyu oku ve istediğim dosyayı yolla uriel varsa yollama ilgilenmiyorumWsmt2 için bypass ve ejder botu lazım kendim programlama bilmiyorum source olsa bile bişi yapamam yardımınn lazımmmm Dream
Malesefki uriel var Teşekkür genede yanıtladıgın için seviliyosun <3konuyu oku ve istediğim dosyayı yolla uriel varsa yollama ilgilenmiyorum
oyunda ismin ne kralMetin2 TC oynadigim icin suan ve cok rivayet gordugunden ondan baslarsan guzel olabilir bence ve benim gibi ogrenmek isteyen arrkadaslara anlatabilirsen ayri guzel olur tesekkkurler
Uriel Kaç Kere Yapmıyorum Dedi Adam Amaç Ne Reis ?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirmetin2client.bin var kardeşim ama serverda uriel var pvp ws hack açılmıyor yapabilirsen helal olsn
hxd programı ile edip yapıp aynı not defterindeki mantıkla farklı kaydet deyip .exe olarak kayıt edebilirsinHocam benim sorum şu, basit bir şekilde .bin extrack edebiliyorum ve editleyebiliyorum; ancak tekarardan .exe formatında derlemek için hangi yolu izlemeliyim veya compiler olarak ne kullanmalıyım. Teşekkür ederim.
Hızlı cevabınız için minnettarım. İyi çalışmalar dilerim.hxd programı ile edip yapıp aynı not defterindeki mantıkla farklı kaydet deyip .exe olarak kayıt edebilirsin