Hangi özellikler eklenmeli

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Satış konusu olanları atıyorlar olmayanı da zaten banlıyorlar reklamdan ben sil diye uyardım
banlamıyolar en son ne zaman baktın acaba foruma herkes discord atıyor konusu olmadan satış yapıyor adminlerde satış konusu olmayanlardan alışveriş yapmanızı önermiyoruz diyor bitiyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
banlamıyolar en son ne zaman baktın acaba foruma herkes discord atıyor konusu olmadan satış yapıyor adminlerde satış konusu olmayanlardan alışveriş yapmanızı önermiyoruz diyor bitiyor
3 yıldır forumdasın hala satıs konusu olmayanların reklam yapmasının ban sebebı oldugunu anlayamamıssın.

evet dün 1 arkadaşı daha banlamıştım reklama girdiği için forumda satış konusu bulunmayan insanların discord davetlerini atamazsınız.

bunu uyarı olarak sayıyorum aynı hatayı tekrarlamaman dileğiyle

Aimbot, hitbox var reach ve aim assist ekliycem

Auto Tool, Auto Weapon, Zoom ne oluyor
Auto Walk otomatik w basmak mi ?
auto tool şöyle, örneğin bir blok kıracaksın o bloğu en hızlı şekilde kırabildiğin itemi eline alıyor. mesela envanterinde kürek varken toprak kıracaksın, elinde kürek dışında başka bir item varsa otomatik olarak eline kürek alıyor ve kırdıktan sonra eski itemi geri eline alıyor.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt