testoyaylan
Silver Üye
13 gayet iyi knks
bence ıphone almabu hafta yeni bir telefon alacam eski telefonum cok eskidiğinden dolayı iphone 11-12-13 arasındayım fıyat performans olarak hangısını tercıh etmelıyım almalıyım sureklı telefon degıstıren bırı degılım telefonun basına bır sey gelmedığı surece hatta hıc degısmıyorum genellıkle ısım bılgısayardan oldugundan ona gore bır onerı yaparsanız sevınırım
niye abi ??İphone un düz modellerini tercih etmeyin .Pro yada promax modellerine yönelin
kanka android ile iphone cidden fark var ya ne kadar iyi olursa olsun android bir ios etmiyordirekt iphone alma s22 veya s23 düz modelleri öneririm
13 albu hafta yeni bir telefon alacam eski telefonum cok eskidiğinden dolayı iphone 11-12-13 arasındayım fıyat performans olarak hangısını tercıh etmelıyım almalıyım sureklı telefon degıstıren bırı degılım telefonun basına bır sey gelmedığı surece hatta hıc degısmıyorum genellıkle ısım bılgısayardan oldugundan ona gore bır onerı yaparsanız sevınırım
13 ile 14 aynı sadece aralarında 1 gb ram farkı var ancak bu sana aman aman bir fark yaratmaz 11 12 den uzakdur bütçen varsa 13 al direktbu hafta yeni bir telefon alacam eski telefonum cok eskidiğinden dolayı iphone 11-12-13 arasındayım fıyat performans olarak hangısını tercıh etmelıyım almalıyım sureklı telefon degıstıren bırı degılım telefonun basına bır sey gelmedığı surece hatta hıc degısmıyorum genellıkle ısım bılgısayardan oldugundan ona gore bır onerı yaparsanız sevınırım
android bi ios etmiyomu BDIDKSIWBSIDNSIANZIAJX tamam kavdesimkanka android ile iphone cidden fark var ya ne kadar iyi olursa olsun android bir ios etmiyor