hangi iphone telefon modelini tercih etmeliyim

bu hafta yeni bir telefon alacam eski telefonum cok eskidiğinden dolayı iphone 11-12-13 arasındayım fıyat performans olarak hangısını tercıh etmelıyım almalıyım sureklı telefon degıstıren bırı degılım telefonun basına bır sey gelmedığı surece hatta hıc degısmıyorum genellıkle ısım bılgısayardan oldugundan ona gore bır onerı yaparsanız sevınırım
bence ıphone alma

direkt iphone alma s22 veya s23 düz modelleri öneririm

11 eskidi alinmaz artik. 12 kronik sorunlu. En az 13 almalisin.

12 ve üstü, hatta mümkünse 13 pro ve üstü.

bu hafta yeni bir telefon alacam eski telefonum cok eskidiğinden dolayı iphone 11-12-13 arasındayım fıyat performans olarak hangısını tercıh etmelıyım almalıyım sureklı telefon degıstıren bırı degılım telefonun basına bır sey gelmedığı surece hatta hıc degısmıyorum genellıkle ısım bılgısayardan oldugundan ona gore bır onerı yaparsanız sevınırım
13 al

13 ile 14 aynı sadece aralarında 1 gb ram farkı var ancak bu sana aman aman bir fark yaratmaz 11 12 den uzakdur bütçen varsa 13 al direkt

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt