hxrakles1337
Diamond Üye
50 dolar mı zaten aylıgı 25 euro dalga mı geciyon git rus forumlarına bak en düsük 100 eurone 100 eurosu max 50$
50 dolar mı zaten aylıgı 25 euro dalga mı geciyon git rus forumlarına bak en düsük 100 eurone 100 eurosu max 50$
Olduğu kadar iyi, ama aynı zamanda olabildiğince kötü, tek iyi yanı pub olması, configin varsa güzel evet vuruyorda, ancak boş "ragebot improved" update diye update atan bir hilnin fanı olmayın, gereksiz pahalı.Neverlose Kotu diyen hileden anlamıyordur net. dahasıda yok .
tamam reis sussana artıkişine gelmeyince tldr ezik nn
tamam reis sussana artık
kimin yan hesabısın la senla istesen cocomelon bile izleyemezsin amk garibani komsunun internetine baglanmis skinchanger satiyor
ben 15 dolara almıştım fatality invteyi 50 dolar bile fazla50 dolar mı zaten aylıgı 25 euro dalga mı geciyon git rus forumlarına bak en düsük 100 euro
habibcan veledi kendisini seven varmış gibi göstermek için açtığı hesaptan ilk mesajını da bana atıyor ;'(kimin yan hesabısın la sen
ben 15 dolara almıştım fatality invteyi 50 dolar bile fazla
ne zaman aldıgını merak ediyorum inv wave zamanı mı sonra mıkimin yan hesabısın la sen
git şikayet et baksınlar la maymunhabibcan veledi kendisini seven varmış gibi göstermek için açtığı hesaptan ilk mesajını da bana atıyor ;'(
inv wave olduktan sonra inviteler bitmeden alabilirsin ama şuan 90 dolardan aşağıya bulamazsın, çok eski üyelere istisna yapıp veriyorlar sanırım nolove’a vermişlerdikimin yan hesabısın la sen