Çözüldü Hangi anakarti almam lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shadow728

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Beyler peder pc almaya karar verdi hangi anakarti almalıyım spoof yaparken bios up/down yaparken fln hangisini onerirsiniz

Dediğim gibi bir yerde görmüştüm ben de oyle bir sorun yasamadım amd kullanıcısı olarak siz ne düşünüyorsunuz diye merak ettim
7.nesil amd çok güzel aslında, fanboyluğa girmesin ama hem intel hem amd sistemim oldu, intelde mavi ekran problemlerim vardı özellikle tam yüke girdiğinde yaşıyordum.
Satıp amdye geçtim, fiyat açısından çok cazip geldi, genel olarak memmunum. Yayın-render-3d solidworks vs gibi işlerde çok işimi görüyor. 500 hz monitörüm var, çok rahat besleyebiliyorum e-spor title'ları vs. gayet akıcı oynuyorum. Kendi yakın arkadaşım 7600x kullanıyor, oda dediğin gibi anakart sorunu yaşadı b650mds3h gigabyte anakartı vardı pcnin gelmesi 9 dakika sürüyordu ssd olmasına rağmen o yüzden o anakarttan uzak durun istediğinizi alın derim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Asus,Msi,Gigabyte,Asrock
Marka olarak bunları önerebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt