warc0llapse
Silver Üye
2 aydır rtx script kullanıyorum van guard geleceginden dolayı sadece 1 haftalık satıyorlar ama güvenilir ban da yemedim
baya iyi site bir kez aldım memnundumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsitedeki rtx script öneriyorlar siteden hiç ürün alan oldumu güvenlirmi ?
2 şubatta açılan konuya yazdığına bakdostum sitelerinden satın alım yaptım yönetim ekibi küfür ediyor annene sövüyo ve uzun bir süre ticketına bakmıyorlar yardımcı olmuyorlar rtxin kendi dcsindeki modlar ile konuştum kendi satışları daha ucuz arkadaş keyleri ekstra ücret ile satıyor tr fiyatlandırması satıyor ucuza satıyor mantıgında düşünme direk rtxin dcsinde kendilerinden almanı tavsiye ederim hangarın sahibi de yönetimi de 2 kuruşluk adamlar ile dolu
güvenilirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsitedeki rtx script öneriyorlar siteden hiç ürün alan oldumu güvenlirmi ?
güvenilir direk geliyo sana siparişinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsitedeki rtx script öneriyorlar siteden hiç ürün alan oldumu güvenlirmi ?