musadursun
Silver Üye
Hangar Script hakkında ne düşünüyorsunuz güvenilir mi Valorant hilelerini kullanan var mı
Undetected script yok ki zaten, hepsi report üzerine ban yemeye dayalı.Bana hiç güven vermiyor. zamanında iridium ile tartıştım. lol script için dc den yazdığımda undetected diyordu, sitesinin canlı desteğine yazdığımda piyasada undetect script yok bulursan banada söyle bende kullanayım tarzı triplere girmişti arkadaş. kardeşimli felan konuşarak irite ediyordu. en sonda da biradere dönüp canlı desteği yüzüme kapamıştı. O günden beri uzak duruyorum.
Kanka hepsi resell yani spoofer veya hileler onun değil bir toiri crackleyip satıyor 2 güne ban attırıyor diğer platformlarda cracki var @HangarScript hiçbir şeyden anlamayan 40 yaşında ki bir korsan cd satıcılarına benziyor.Hangar Script hakkında ne düşünüyorsunuz güvenilir mi Valorant hilelerini kullanan var mı
kurucusu sergen sadece çikolatalı rami olanlara göre yapıyor hilelerini çilekli ramler muzlu ve kivili ramleri dolandırıyorHangar Script hakkında ne düşünüyorsunuz güvenilir mi Valorant hilelerini kullanan var mı
ozaman hiç alamayız dolar olumş 9Türk olan hiçbir firmadan ürün almamalısın