HangarScript hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musadursun

Silver Üye
Hangar Script hakkında ne düşünüyorsunuz güvenilir mi Valorant hilelerini kullanan var mı

ben zamanında ordan woofer aldım bir sıkıntı çıkmadı ve pubg mobilede yine hile aldım çalışmamıştı onlara bildirdim iade ettiler paramı ama bana çok güvenme ben aldım iyidi

Bana hiç güven vermiyor. zamanında iridium ile tartıştım. lol script için dc den yazdığımda undetected diyordu, sitesinin canlı desteğine yazdığımda piyasada undetect script yok bulursan banada söyle bende kullanayım tarzı triplere girmişti arkadaş. kardeşimli felan konuşarak irite ediyordu. en sonda da biradere dönüp canlı desteği yüzüme kapamıştı. O günden beri uzak duruyorum.

Bana hiç güven vermiyor. zamanında iridium ile tartıştım. lol script için dc den yazdığımda undetected diyordu, sitesinin canlı desteğine yazdığımda piyasada undetect script yok bulursan banada söyle bende kullanayım tarzı triplere girmişti arkadaş. kardeşimli felan konuşarak irite ediyordu. en sonda da biradere dönüp canlı desteği yüzüme kapamıştı. O günden beri uzak duruyorum.
Undetected script yok ki zaten, hepsi report üzerine ban yemeye dayalı.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hangar Script hakkında ne düşünüyorsunuz güvenilir mi Valorant hilelerini kullanan var mı
Kanka hepsi resell yani spoofer veya hileler onun değil bir toiri crackleyip satıyor 2 güne ban attırıyor diğer platformlarda cracki var @HangarScript hiçbir şeyden anlamayan 40 yaşında ki bir korsan cd satıcılarına benziyor.

sitedeki anında ban atıyor yeni sürüm gelirse site coşar ama yöneticiler yapamadı heralde yada yapmak istemiyorlar telegramda güncellendi artık yapamazlar dediler sanırım bidaha sc gelmez

valodaki aimbotu aldım iyi çalışıyor

Türk olan hiçbir firmadan ürün almamalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt